Το comeback της Μέγκαν Μαρκλ στο instagram! Λανσάρει το νέο της brand - Χιλιάδες ακόλουθοι σε λίγες ώρες (φωτό)

Είναι και πάλι ενεργή από το βράδυ της 14ης Μαρτίου

Η Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφει στο Instagram! Αλλά δεν είναι αυτό που νομίζετε... 

Η Δούκισσα του Sussex άνοιξε "αθόρυβα" έναν λογαριασμό στο Instagram από χθες το βράδυ για το νέο της brand, American Riviera Orchard.

Μοιράστηκε ακόμη και ένα βίντεο σε Story. 

Στο σύντομο αυτό κλιπ, η Μέγκαν φαίνεται να τακτοποιεί ένα μπουκέτο με λευκά τριαντάφυλλα και να μαγειρεύει κάτι στην κουζίνα του σπιτιού της στο Montecito, φορώντας ένα απλό λευκό τοπάκι. 

Το βίντεο έχει "ντυθεί" μουσικά με το "I Wish You Love" της Nancy Wilson.

meghan markle

Η stylish πρώην royal λανσάρει την επωνυμία ως επέκταση του παλιού της blog, το Tig, όπου έγραφε για τον τρόπο ζωής, το φαγητό και τη μόδα, και το οποίο έκλεισε αφού αρραβωνιάστηκε με τον πρίγκιπα Χάρι.

 Το American Riviera Orchard θα επικεντρωθεί στο σπίτι, τον κήπο, το φαγητό και γενικά στον τρόπο ζωής.

Ενώ πέρυσι υπήρχαν φήμες ότι η 42χρονη θα ακολουθούσε τα βήματα της Γκουίνεθ Πάλτροου με μια πολυτελή πλατφόρμα ευεξίας, μια φίλη της δούκισσας είπε στο βασιλικό συντάκτη του Harper's Bazaar, Omid Scobie (πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου του Endgame) ότι το νέο εγχείρημα της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι θα ήταν «κάτι πιο προσιτό … κάτι που έχει τις ρίζες της στην αγάπη της για τις λεπτομέρειες, την επιμέλεια, τη φιλοξενία, τις απλές απολαύσεις της ζωής και την οικογένεια». 

«Η Μέγκαν είναι απασχολημένη με το να δημιουργήσει κάτι ασφαλές και διαχρονικό. Και κάτι που δεν θα κατηγορηθεί από κανέναν royal», πρόσθεσε η πηγή.

Nine Instagram posts of a brand

Το όνομα, American Riviera Orchard φαίνεται να είναι ένα νεύμα στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια - όπου η Δούκισσα ζει με τον σύζυγό της Χάρι και τα δύο παιδιά τους, τον Πρίγκιπα Άρτσι, τεσσάρων ετών και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, δύο - καθώς η παράκτια πόλη αναφέρεται συχνά ως «Αμερικανική Ριβιέρα λόγω του ζεστού κλίματος, των καταπράσινων τοπίων και του έντονου σκηνικού με φαγητό και κρασί. 

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Κάνουν αγαπησιάρικη εμφάνιση για καλό σκοπό - Αγκάλιασαν το αγόρι που έχασε μάνα & πατέρα σε λίγες μέρες (φωτό)

Νωρίτερα φέτος, η Μέγκαν και ο Χάρι άνοιξαν ξανά τον ιστότοπο Sussex.com, ο οποίος έχει κάποιους δεσμούς με το παλιό της blog. Για να ζωντανέψει το Sussex.com, το ζευγάρι συνεργάστηκε με το καναδικό πρακτορείο ψηφιακής σχεδίασης Article, με το οποίο η Meghan συνεργάστηκε και στο παρελθόν.

«Υπάρχει ένας λόγος που έχω δουλέψει με τον Ryan και την ταλαντούχα ομάδα στο Article για μια δεκαετία: η προσοχή τους στη λεπτομέρεια, η δημιουργικότητα, η φροντίδα τους, η στοχαστική προσέγγιση του σχεδιασμού καθώς και η εμπειρία του χρήστη», έγραψε η Μέγκαν σε μια κριτική για το πρακτορείο.

«Δεν είναι απλώς σχεδιαστές. είναι συνεργάτες που εξυψώνουν τις ιδέες σε οπτικές ταυτότητες. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη εταιρεία. Επιπλέον είναι Καναδοί, οπότε είμαι θαυμαστής», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ