Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Το πάρτι για το «Save a greek stray» - Διασκέδασαν με Άννα Βίσση – Eκεί ο αγαπημένος της Βύρωνας Βασιλειάδης (φωτό)

Πολύς χορός και κέφι!

Θα μπορούσαμε να πούμε με ασφάλεια ότι η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση είναι από τους μεγαλύτερους φιλόζωους στην Ελλάδα.

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έχει ιδρύσει μια φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία όπου βρίσκουν καταφύγιο και οικογένεια τα αδέσποτα της Ελλάδας, το «Saveagreekstray»

«Όνειρο και στόχο μας αποτελεί να ζήσουμε σε μια κοινωνία, στην οποία κανένα ζώο δεν θα υποφέρει αβοήθητο στους δρόμους! Για κάθε οικογένεια θα υπάρχει ένα ζώο και για κάθε ζώο μια οικογένεια!», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού.

Το βράδυ της Τρίτης εκείνη και οι συνεργάτες της οργάνωσαν ένα υπέροχο πάρτι για το Save a greek stray στο Εκάλη Club. Το παρών έδωσαν πολλοί καλεσμένοι με την Άννα Βίσση να τραγουδάει και να ανεβάζει το κέφι στα ύψη.

Για αυτή την τόσο σημαντική βραδιά η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου φόρεσε την δημιουργία της σχεδιάστριας Ana Radu, ένα strapless μαύρο ρομαντικό φόρεμα με φουσκωτό τελείωμα.

Για να ολοκληρώσει την εμφάνιση επέλεξε ένα ζευγάρι γόβες οι οποίες ήταν διακοσμημένες με ασημί φιόγκους που συνδύασε με ένα διχτυωτό καλσόν με στρασάκια.

«Το παρών» φυσικά έδωσε και ο αγαπημένος της, Βύρων Βασιλειάδης.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στα social ήταν το κάτι άλλο!

Δείτε:

Διαβάστε ακόμα: Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση με τον γιο της πάνω σε μία αγελαδίτσα - "Όχι στις παραδόσεις που προκαλούν πόνο & φόβο - Βίγκαν σουβλάκια λοιπόν!" (φωτό)

Μία υπέροχη βραδιά!

Διαβάστε ακόμα: Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση προσφέρει δωρεάν κρυοσυντήρηση ωαρίων σε γυναίκες με καρκίνο - Με τον σύζυγο της, Βύρωνα Βασιλειάδη στο πλάι της για το μεγάλο στόχο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ