H Madonna με Rococo look στο ιδιωτικό της "Oscars after party" - Η μυστική λίστα των καλεσμένων & τα ενσταντανέ με τα παιδιά της (φωτό)

No camera policy!

Μία ερώτηση θα κάνουμε... Oscars χωρίς after party γίνονται; Δεν γίνονται!

Για ακόμη μία χρονιά η Madonna διοργάνωσε ξέφρενο πάρτι μετά την τελετή των βραβείων και αν κρίνουμε από τα στιγμιότυπα όλοι πέρασαν τέλεια.

Βέβαια, μόνο εκείνη δημοσίευσε τα ενσταντανέ, καθώς υπάρχει αυστηρή πολιτική "no camera".

Έτσι, λοιπόν, το άκρως ιδιωτικό πάρτι έλαβε χώρα στο σπίτι του μάνατζερ της τραγουδίστριας, Guy Oseary, με την υποστήριξη της Gucci.

Διαβάστε ακόμη: Madonna & Kylie Minogue σε ένα υπερθέαμα! Ξεσήκωσαν το πλήθος τραγουδώντας μαζί το θρυλικό τραγούδι «I Will Survive» (βίντεο)

Η Βασίλισσα της Ποπ έκλεψε την παράσταση με τo Rococo look της!

Φόρεσε μία λευκή περούκα και έναν εντυπωσιακό κορσέ, σχεδιασμένο από τον Christian Lacroix για την Re-Invention Tour του 2004.

Μέσα από το άλμπουμ φωτογραφιών που μοιράστηκε με τους 19 εκατομμύρια ακολούθους της τη βλέπουμε να ποζάρει και με τον "νικητή" της φετινής τελετής, Cilian Murphy, κρατώντας μία ταμπέλα που έγραφε: "Αφήστε με ήσυχη, είμαι κουρασμένη!!".

Διαβάστε ακόμη: Cilian Murphy: Ο πρώτος Ιρλανδός που πήρε το Α' Βραβείο Ανδρικού Ρόλου - Με απίθανο κοστούμι Versace καταχαρούμενος στη σκηνή (φωτό-βίντεο)

Και φυσικά δεν παρέλειψε να του ευχηθεί για την επιτυχία του και την κατάκτηση του πρώτου του Όσκαρ.

“Το πάρτι των Όσκαρ είναι διασκεδαστικό. Όχι ακριβώς ρεπό για ένα κορίτσι που χρειάζεται ρεπό, αλλά είμαι τόσο χαρούμενη που γνώρισα τον αγαπημένο μου ηθοποιό Cillian Murphy! Συγχαρητήρια!”, σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Επίσης, η 65χρονη μας έδειξε σε πρώτο πλάνο τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά της, Ντέιβιντ, 18 ετών, και οι 11χρονες δίδυμες κόρες της, Στέλλα και Έστερ.

Η λίστα των καλεσμένων (που δεν είδαμε) περιελάμβανε μεταξύ άλλων τους: Taylor Swift, Travis Kelce, Lily Gladstone, Jennifer Lawrence, Colman Domingo, Chris Rock και Matthew McConaughey.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ