Η 2 ετών κορούλα του Boris Johnson μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο - Έπεσε από κούνια στον παιδικό σταθμό (βίντεο)

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια

Η μόλις 2 ετών κόρη του Μπόρις Τζόνσον μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ανακοίνωσε η σύζυγός του.

Η Κάρι Τζόνσον ενημέρωσε μέσα από το Instagram τους 88.000 ακολούθους της ότι η κόρη της Ρόμι υπέστη «αρκετά βαθύ» χτύπημα, αφού έπεσε στο νηπιαγωγείο.

Στη συνέχεια, τα πράγματα πήγαν από το κακό στο χειρότερο όταν και τα τρία παιδιά του ζευγαριού κόλλησαν «κάποιο ιό και αρρώστησαν πολλές φορές». 

Η 35χρονη, λέει ότι αναγκάστηκε να φροντίζει μόνη της τα ανήλικα κάτι που οδήγησε σε ένα «αρκετά ζοφερό» 48ωρο.

Ευτυχώς, όμως τα δύσκολα πέρασαν κι ευχαρίστησε τους ακολούθους της για όλη την υποστήριξή τους. 

Σε μια ανάρτηση στο Instagram νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Carrie είπε: «Οι τελευταίες 48 ώρες ήταν πολύ ζοφερές εδώ. «Η κόρη μου έπεσε στο νηπιαγωγείο και χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο καθώς το χτύπημα ήταν αρκετά βαθύ και μετά και τα τρία παιδιά προσέλαβαν κάποιο ιό και αρρώστησαν πολλές φορές. «Τα προσέχω μόνη μου ενώ έχω ένα κρυολόγημα. Μια δόση πραγματικότητας εδώ!»

Carie Johnsons daughter does to hospital, other kids get vomiting bug, story number 13176807

Διαβάστε ακόμη: Η Κάρι σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον όχι μόνο έβαλε ελληνικό νυφικό αλλά υμνεί και τη χώρα μας: Ελλάδα είσαι η καλύτερη

Διαβάστε ακόμη: Μπόρις Τζόνσον: Για 8η φορά έγινε πάλι μπαμπάς! - "Καλώς ήρθες στον κόσμο, Οδυσσέα" (φωτό)

Το ευχαριστώ στους followers 

Η Carrie ευχαρίστησε το κοινό της λέγοντας: «Νομίζω ότι βγαίνουμε λίγο από αυτήν την κατάσταση, γιατί η Romy γελάει και κανείς δεν έχει κάνει εμετό για μερικές ώρες. Άρα αυτό είναι καλό. «Τέλος πάντων, ήθελα απλώς να σας ευχαριστήσω που είστε όλοι τόσο καλοί. Αυτή είναι μια τόσο όμορφη κοινότητα εδώ. «Όλοι έστειλαν πραγματικά υπέροχα, ευγενικά, υποστηρικτικά μηνύματα αλληλεγγύης και απάντησα σε όλους σας.»  «Και ευτυχισμένη διεθνής ημέρα της γυναίκας».

Η 2 ετών Ρόμι είναι το τρίτο παιδί του ζεύγους και το όγδοο για τον Μπόρις Τζόνσον. Ο 59χρονος πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με την δεύτερη σύζυγό του, τη δικηγόρο Μαρίνα Γουίλερ ενώ έχει αναγνωρίσει και μία κόρη που απέκτησε από μια εξωσυζυγική σχέση του. Τον Σεπτέμβριο του 2021, λίγο πριν από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του με την Κάρι, επιβεβαίωσε ότι, μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχε έξι παιδιά. Ωστόσο, δεν διέψευσε τις φήμες σύμφωνα με τις οποίες στην πραγματικότητα έχει πολλά περισσότερα.

Να υπενθυμίσουμε ότι

Ο Τζόνσον παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία το καλοκαίρι του 2022, λόγω μιας σειράς σκανδάλων. Παραιτήθηκε και από το βουλευτικό του αξίωμα το 2023, καθώς διαφαινόταν πως η έρευνα του κοινοβουλίου σε βάρος του θα ήταν καταδικαστική: η έκθεση που συνέταξε η αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είπε σκοπίμως ψέματα στο Κοινοβούλιο για τα πάρτι που διοργανώνονταν στην Ντάουνινγκ Στριτ κατά τη διάρκεια της πανδημίας της Covid-19.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ