Συγκινεί η Νικολίνα από το My Style Rocks: «Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα» - «Πάλεψα πάρα πολλά χρόνια για να νιώσω 100% ο εαυτός μου» (βίντεο)

Η 20χρονη παίκτρια μίλησε για τη φυλομετάβαση αλλά και τη στήριξη που είχε από την οικογένειά της.

 

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks η Νικολίνα Νικολούζου. Η 20χρονη σήμερα παίκτρια δήλωσε ότι έχει κάνει φυλομετάβαση, ξεκινώντας ορμονοθεραπεία στα 12 της χρόνια.

"Αγαπητοί τηλεθεατές του My Style Rocks, θέλω να μοιραστώ μια ιστορία από τη ζωή μου, η οποία ξεκινάει όταν εγώ ήμουν 11 χρονών. Εγώ η Νικολίνα δεν ήμουν πάντα το άτομο που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε στο λάθος σώμα. Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι είμαι μια διεμφυλική γυναίκα. Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε όταν εγώ ήμουν μόλις 11 χρονών, όταν μοιράστηκα αυτά τα συναισθήματά με τους γονείς μου και με την στήριξή τους και τη βοήθειά τους, αλλά και τη βοήθεια των ειδικών κατανόησα τον εαυτό μου και στα 12 μου ξεκίνησα ορμονοθεραπεία και εκεί ξεκίνησε και το ταξίδι της φυλομετάβασής μου" δήλωσε αρχικά.

υτό φυσικά δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς τον αγώνα και τη στήριξη των γονιών μου και γι' αυτό τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Χωρίς τους γονείς μου και χωρίς την οικογένειά μου και την αδερφή μου, δεν θα μπορούσα να είμαι ο άνθρωπος που είμαι σήμερα και θέλω να τους πω ένα δημόσιο ευχαριστώ" πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, δήλωσε προνομιούχα που μεγάλωσε στη συγκεκριμένη οικογένεια και εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την αποκάλυψη.


"Ο λόγος που μοιράζομαι αυτή την ιστορία είναι επειδή έχω παλέψει πάρα πολλά χρόνια για να νιώσω 100% ο εαυτός μου και αυτό δεν το άφησα ποτέ να με σταματήσει από το να διεκδικώ τα όνειρά μου, έχω την ελπίδα ότι η ιστορία μου θα εμπνεύσει άλλα άτομα, τα οποία παλεύουν με τη ταυτότητά τους να διεκδικούν τα όνειρά τους, να παλεύουν για τη θέση τους σε αυτό τον κόσμο και να είναι μαχητές" σημείωσε.

"Κανένας δεν μπορεί να με σταματήσει από το να κάνω τη ζωή που μου αξίζει πραγματικότητα" συνέχισε, με συντελεστές της εκπομπή να τη χειροκροτούν.

Τα όσα είπε η 20χρονη κοπέλα συγκίνησαν τόσο τους κριτές και την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου όσο και τις συμπαίκτριές της.
Μάλιστα, η Νικολίνα Νικολούζου έδειξε και μία φωτογραφία της ως αγόρι σε παιδική ηλικία, των 11 ετών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ