Έλτον Τζον: Για 32η χρονιά διοργάνωσε το mega πάρτι για την θεραπεία του AIDS - "Το 1992 συγκεντρώσαμε $350.000 - Νομίζαμε είμασταν βασιλιάδες" (φωτό-βίντεο)

Πρόκειται για την ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση που κάνει μαζί με τον Ντέιβιντ Φέρνις

Το πάρτι του Έλτον Τζον, μετά τα Όσκαρ, ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1992 και είχε συγκεντρώσει μόλις 350.000 δολάρια.

Ο λόγος για την ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνουν κάθε χρόνο ο Έλτον Τζον και ο Ντέιβιντ Φέρνις, με στόχο την ενίσχυση του Ιδρύματος του διάσημου τραγουδιστή για το AIDS, το Elton John AIDS Foundation.

«Πρέπει να εξαλείψουμε το στίγμα και τις διακρίσεις και να παρέχουμε ισότιμη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη για να τερματίσουμε επιτέλους την επιδημία για όλους, παντού» επισήμανε ο Έλτον Τζον σε δήλωσή του.

Διαβάστε ακόμη: Το ωραιότερο βραχιόλι των Oscars ήταν ελληνικό! Με τη Νίκη της Σαμοθράκης, η Jamie Lee Curtis - Designer η Cathy Waterman (φωτό)

Σύμφωνα με τη σελίδα του Ιδρύματος ο Φέρνις εξηγεί ότι «αυτά τα έσοδα θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε τα προγράμματα πρόληψης και φροντίδας για τον HIV και το AIDS σε όλο τον κόσμο».

Φέτος πραγματοποιήθηκε το 32ο πάρτι με ακόμη περισσότερους καλεσμένους κι εκατομμύρια έσοδα (ακόμη το ακριβές νούμερο δεν έχει ανακοινωθεί).

Από το 1992 αποτελεί είναι ένα από τα μακροβιότερα πάρτι που διοργανώνονται την βραδιά των Όσκαρ.

Διαβάστε ακόμη: Η Σήλια Κριθαριώτη μαζί με τον σύζυγο της, Νίκο Τσάκο στα Oscars 2024: "Έντυσε" με απίθανες τουαλέτες τη Μαρία Μενούνος & την Κέλτι Νάιτ (φωτό-βίντεο)

Στη βραδιά που διοργάνωσε ο διάσημος τραγουδιστής παραβρέθηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα της αμερικανικής showbiz όπως ηθοποιών, καλλιτεχνών, αλλά και ανθρώπων της μόδας, καθώς και από άλλους χώρους.

Αστέρες του Χόλιγουντ όπως οι Donatella Versace, Neil Patrick Harris, David Burtka, Charlotte Tilbury, Valentina Ferragni, Heidi Klum ήταν μεταξύ των καλεσμένων του Έλτον Τζον και του Ντέιβιντ Φέρνις.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1992 είναι ένα από τα μακροβιότερα πάρτι που διοργανώνονται την βραδιά των Οσκαρ ξεπερνώντας κατά ένα χρόνο ακόμη και το περίφημο πάρτι του Vanity Fair.

«Στο πρώτο πάρτι που κάναμε, συγκεντρώσαμε 350.000 δολάρια και νομίζαμε ότι ήμασταν οι βασιλιάδες του κόσμου», είπε ο Ελτον Τζον στους δημοσιογράφους σύμφωνα με το Ηollywood  Reporter.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ