1.500 ώρες ραψίματος για ένα φόρεμα!!!! Ποια το φόρεσε και γιατί οι μοδίστρες του Dior έκαναν μαραθώνιο για να εμφανισθεί στα Oscars; (φωτό-βίντεο)

Και δεν του φαίνεται ...

Την τιμητική τους είχαν χθες, στην 96η τελετή των Oscars πολλοί μεγάλοι οίκοι μόδας.

Είδαμε σύνολα με την υπογραφή του Dior, Versace, Fendi, Balenciaga, Dolce&Gabbana ...

Η πολυαγαπημένη Jennifer Lawrence επέλεξε ένα ιδιαίτερο vintage σχέδιο Dior που χρειάστηκαν πάνω από 1.500 ώρες, για να ολοκληρωθεί.

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα στράπλες ασπρόμαυρο off-shoulder φόρεμα από τη συλλογή Christian Dior Haute Couture Άνοιξη 2024.

instagram @justjared

Η διάσημη ηθοποιός έκανε comeback εμφάνιση θα λέγαμε, καθώς τελευταία φορά που εθεάθη στα Oscars ήταν το 2018.

Διαβάστε ακόμη: Η Carey Mulligan έκανε τη διαφορά! Με υπέροχο Balenciaga φόρεμα, πιστό αντίγραφο ενός σχεδίου του 1951 (φωτό)

«Όταν είδα για πρώτη φορά το φόρεμα στην πασαρέλα ερωτεύτηκα. (Ήθελα) κάτι κομψό και διαχρονικό, που δεν θα το ξανακοιτάξω με σοκ και απογοήτευση», δήλωσε η Jennifer Lawrence. 

"Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι αυτό δεν είναι αρκετά μοντέρνο για μία 33χρονη ή κατάλληλο για τα Όσκαρ, αλλά την ίδια στιγμή βρήκα τον εαυτό μου να γοητεύεται από το φόρεμα", συμπλήρωσε.

Συνδύασε άψογα το παιχνιδιάρικο polka dot σχέδιο (ένα μοτίβο που βλέπουμε σπάνια σε τέτοιου είδους events)  με μια ασορτί εσάρπα, ένα λεπτό κολιέ και βραχιόλι με διαμάντια από τη συλλογή Galaxy της Swarovski.

Διαβάστε ακόμη: Το ωραιότερο βραχιόλι των Oscars ήταν ελληνικό! Με τη Νίκη της Σαμοθράκης, η Jamie Lee Curtis - Designer η Cathy Waterman (φωτό)

Σύμφωνα με τo περιοδικό Vogue χρειάστηκαν χιλιάδες ώρες για να φτιαχτεί, καθώς είναι ένα ρούχο που απαιτεί μεγάλη προσοχή στις ραφές και στο κόψιμο.

Μπορεί για εμάς να φαίνεται απλό, αλλά μάλλον κρύβονται πολλές λεπτομέρειες, που οι designers ήθελαν να επιμείνουν!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ