H Angelina Jolie σε ρόλο designer! Σχεδίασε το φόρεμα της συγγραφέως, Suleika Jaouda για τα Oscars 2024 (φωτό)

«Atelier Jolie» 

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) δεν βρέθηκε στην τελετή των Όσκαρ, αλλά σχεδίασε ένα υπέροχο φόρεμα για το κόκκινο χαλί των βραβείων.

Η σταρ, η οποία εγκαινίασε την δική της σειρά ρούχων με την ονομασία «Atelier Jolie» το 2023 δημιούργησε ένα μεταξωτό φόρεμα σε γραμμή Α για τη Σουλέικα Ζαουάντ (Suleika Jaouad), η οποία εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ «American Symphony» μαζί με τον σύζυγό της, βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή Τζον Μπατίστ (Jon Batiste).

«Από τη στιγμή που γνωριστήκαμε, ένιωσα ότι αυτή η συνεργασία έπρεπε να γίνει και ήθελα να σχεδιάσω ένα φόρεμα μόνο για την Jaouad», είπε η Jolie σε μια δήλωση Τύπου.

Διαβάστε ακόμη: Αυτές ήταν οι χειρότερες εμφανίσεις στα Oscars - Επικεφαλής η Billie Eilish αλλά και ο Dwayne Johnson με γυαλιστερό σαν "αρχοντόβλαχος" γκρι κοστούμι (φωτό)

«Όπως όλα τα έργα στο ατελιέ, ο στόχος είναι να κάνω τα ρούχα προσωπικά και να είναι τολμηρά και δημιουργικά μαζί».

Διαβάστε ακόμη: Η Σήλια Κριθαριώτη μαζί με τον σύζυγο της, Νίκο Τσάκο στα Oscars 2024: "Έντυσε" με απίθανες τουαλέτες τη Μαρία Μενούνος & την Κέλτι Νάιτ (φωτό-βίντεο)

Η Οσκαρική εμφάνιση της Jaouad ολοκληρώθηκε με vintage κοσμήματα από τον Neil Lane Couture, που χρονολογούνται από τα τέλη του 1800.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ