Cilian Murphy: Ο πρώτος Ιρλανδός που πήρε το Α' Βραβείο Ανδρικού Ρόλου - Με απίθανο κοστούμι Versace καταχαρούμενος στη σκηνή (φωτό-βίντεο)

Το τρυφερό φιλί στη σύζυγο του

Με επτά Όσκαρ, ανάμεσα τους αυτό της καλύτερης ταινίας, το «Οπενχάιμερ» επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και έγινε ο μεγάλος νικητής της 96ης τελετής απονομής των Όσκαρ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Dolby Theater του Λος Αντζελες, χαρίζοντας στον Κρίστοφερ Νόλαν και το πρώτο του Όσκαρ Σκηνοθεσίας.

Η ταινία που ανατέμνει μία σκοτεινή ιστορική περίοδο, σκιαγραφώντας την άνοδο και την πτώση του πατέρα της ατομικής βόμβας Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, κέρδισε 7 από τα 13 βραβεία που διεκδικούσε συνολικά στις μεγάλες κατηγορίες (Καλύτερης Ταινίας, Α' Ανδρικού Ρόλου για τον Κίλιαν Μέρφι, Β' Ανδρικού Ρόλου για τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, σκηνοθεσίας, μοντάζ, φωτογραφίας, Μουσικής).

Διαβάστε ακόμη: Αυτές ήταν οι χειρότερες εμφανίσεις στα Oscars - Επικεφαλής η Billie Eilish αλλά και ο Dwayne Johnson με γυαλιστερό σαν "αρχοντόβλαχος" γκρι κοστούμι (φωτό)

Για τη μεγάλη βραδιά ο βραβευμένος πλέον Cilian Murphy επέλεξε ένα elegant κοστούμι με την υπογραφή του οίκου μόδας Versace.

Επρόκειτο για ένα διαχρονικό ασπρόμαυρο tuxedo με παπιγιόν που ταίριαζε άψογα στο στιλ του ηθοποιού.

Διαβάστε ακόμη: Τα ευτράπελα των Oscars! Το σκισμένο φόρεμα της Emma Stone & η επική πτώση της Liza Koshy (βίντεο)

Μάλιστα, η Donatella Versace συνεχάρη τον Cilian Murphy μέσα από το instagram της δημοσιεύοντας ενσταντανέ από την τελετή.

instagram @donatella_versace

"Cillian, τι αστέρι είσαι - συγχαρητήρια που κέρδισες το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου! Απόψε είναι μια σημαντική βραδιά για εσένα. Είμαι τόσο περήφανη που σε ντύνω για μια τόσο ξεχωριστή στιγμή 🖤", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Το τρυφερό φιλί στη σύζυγο του

Όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα και τελικά φώναξαν το όνομα του Ιρλανδού ηθοποιού, ο 47χρονος έδωσε ένα τρυφερό φιλί στη σύζυγο του, Yvonne McGuinness και μετά κατευθύνθηκε προς τη σκηνή, για να παραλάβει το αγαλματίδιο του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ