Ο John Cena ανέβηκε στη σκηνή των Oscars ... γυμνός! Τι μήνυμα ήθελε να περάσει ο σταρ του WWE; (φωτό-βίντεο)

Τον έντυσαν κι απένειμε το αγαλματίδιο ...

Όπως σε κάθε μεγάλο event πάντα υπάρχουν κι εκείνες οι στιγμές που αποτελούν έκπληξη για τους τηλεθεατές και τους καλεσμένους!

Στην χθεσινή τελετή των Oscars ο John Cena ανέβηκε γυμνός στη σκηνή του Dolby Theatre κρατώντας μόνο ένα πλακάτ στο επίμαχο σημείο.

Διαβάστε ακόμη: Αυτές ήταν οι χειρότερες εμφανίσεις στα Oscars - Επικεφαλής η Billie Eilish αλλά και ο Dwayne Johnson με γυαλιστερό σαν "αρχοντόβλαχος" γκρι κοστούμι (φωτό)

Ο σούπερ σταρ του WWE αιφνιδίασε τον παρουσιαστή, Τζίμι Κίμελ που προλόγιζε την απονομή του Όσκαρ για τα Καλύτερα Κοστούμια.

Ο λόγος;

Θέλοντας, αφενός, να τονίσει το πόσο σημαντικά είναι τα κοστούμια και, αφετέρου, να κάνει μία σύνδεση με τα Όσκαρ πριν από 50 χρόνια.

Ο John Cena βγήκε γυμνός στα Όσκαρ - Η στιγμή που τον ντύνουν επί σκηνής
instagram @justjared

«Κουστούμια… είναι τόσο σημαντικά. Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που υπάρχει. Δεν μπορώ να ανοίξω τον φάκελο. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά από τη σκηνή.

Η εμφάνιση του γνωστού ηθοποιού ήταν μια αναφορά στον ακτιβιστή και φωτογράφο Ρόμπερτ Οπέλ, ο οποίος το 1974 έτρεξε γυμνός στη σκηνή, διακόπτοντας την 46η τελετή απονομής των Όσκαρ την ώρα που ο Ντέιβιντ Νίβεν προσφωνούσε την Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Διαβάστε ακόμη: Πως ντύθηκαν στο after Oscar party οι stars του Hollywood; Καυτό σορτς για τη "Barbie", άψογη η Kim Kardashian, με λευκά "νυφικά" οι περισσότερες (Φωτό)

Μία στιγμή που σίγουρα άφησε εποχή!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ