Η 52χρονη «αφέντρα» Carrie Royale & ο «γυμνός» πρίγκιπας Χάρι: «Φιληθήκαμε, τα κάναμε όλα εκτός από… σεξ» - «Μαριονέτα»-«χειραγωγούμενος» από τη Μέγκαν Μάρκλ (φωτό)

«Ήταν μία από αυτές τις τρελές βραδιές στο Βέγκας» είπε η στρίπερ Carrie Royale για την γνωριμία της και την... επαφή της με τον πρίγκιπα Χάρι και άναψε φωτιές

Η 52χρονη σήμερα Carrie Royale πέρασε ένα βράδυ με τον 27χρονο τότε πρίγκιπα Χάρι, σε ιδιωτικό πάρτι σε σουίτα ξενοδοχείου. στο Λας Βέγκας. 

Και μπορεί να λένε, ότι συμβαίνει στο Βέγκας μένει στο Βέγκας, αλλά η Carrie, τα είπε... παντού. Μίλησε για τον έξαλλο νέο που γνώρισε έξι χρόνια πριν γνωρίσει τη Μέγκαν Μαρκλ.

Στο παρελθόν, όταν ο πρίγκιπας Χάρι ήταν ένας έξαλλος νέος που αγαπούσε τα πάρτι, πολλές εικόνες κραιπάλης που είχαν δει το φως της δημοσιότητας είχαν προκαλέσει πονοκέφαλο στο Παλάτι.

Τα τελευταία 10 τουλάχιστον χρόνια, ο  Χάρι δεν έχει απασχολήσει τα ταμπλόιντ για παρόμοια θέματα μέχρι που πρόσφατα μία στρίπερ και  επαγγελματίας συνοδός – γνωστή ως «αφέντρα» Carrie Royale – μίλησε στην Daily Mail για την γνωριμία της με τον ζωηρό πρίγκιπα πίσω, στο μακρινό 2012.

Διαβάστε ακόμα: Μέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Θα επιστρέψουν τελικά στο Παλάτι; "Γελοίες & μηδαμινές" οι πιθανότητες, λέει η βασιλική βιογράφος

Αντίθετα με τον άγραφο κανόνα «ότι συμβαίνει στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας» η πρώην συνοδός και στρίπερ περιέγραψε τη νύχτα που γνώρισε τον Χάρι,  σε ιδιωτικό πάρτι σε σουίτα ξενοδοχείου.

«Τον γνώρισα σε μία από αυτές τις τρελές βραδιές στο Λας Βέγκας, μία νύχτα που είχε χάσει σε μία παρτίδα στριπ μπιλιάρδου» εξομολογήθηκε η 52χρονη σήμερα Carrie. Μάλιστα, ήταν τόσο μεθυσμένος που φιλήθηκαν και ήρθαν αρκετά κοντά αλλά τελικά δεν έκαναν σεξ (αλλά όλα τα… προηγούμενα).

Μάλιστα, η πρώην στρίπερ έχει δηλώσει ότι θα δημοσιεύσει ανέκδοτες φωτογραφίες του γυμνού Χάρι στην επί πληρωμή σελίδα της στο OnlyFans.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Xάρι - Μέγκαν Μαρκλ γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο στα χιόνια - Η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά τη διάγνωση του Βασιλιά Καρόλου με καρκίνο (βίντεο)

Ωστόσο, αυτό δεν έγινε γιατί η πλατφόρμα OnlyFans απενεργοποίησε τον λογαριασμό της επειδή «απείλησε να μοιραστεί μη συναινετικές εικόνες».

Όλα αυτά συνέβησαν την εποχή που ο Χάρι ήταν ελεύθερος, 6 χρόνια πριν γνωρίσει και παντρευτεί την Μέγκαν Μάρκλ. Η γνωριμία τους έγινε το 2012, όταν ο νεαρός πρίγκιπας ήταν 27 ετών πριν από το δεύτερο ταξίδι του στο Αφγανιστάν.

Instagram/carrieroyale

Η Κάρι είπε πώς ο Χάρι σήμερα είναι διαφορετικός άνθρωπος από τον πρίγκιπα που αγαπούσε τα πάρτι. 

Instagram/carrieroyale

Τον χαρακτήρισε μάλιστα «μαριονέτα» και «χειραγωγούμενο» από τη Μέγκαν Μάρκλ, η οποία κινεί τα νήματα και έχει «ρουφήξει εντελώς όλη την διασκέδαση» από τον άντρα της.

Instagram/carrieroyale

Η πρώην στρίπερ περιέγραψε επίσης τη Δούκισσα του Σάσεξ ως «μια ξύπνια, ώριμη ακτιβίστρια» που πιθανώς θα θεωρούσε τις εργένικες βραδιές του συζύγου της στο Λας Βέγκας ως «ντροπιαστικές».

Διαβάστε ακόμα: Μέγκαν και πρίγκιπας Χάρι: Ανάβουν νέες φωτιές στο παλάτι - Ποιος έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για τον γιό τους Άρτσι, τι γράφει το "Endgame"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ