Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση με τον γιο της πάνω σε μία αγελαδίτσα - "Όχι στις παραδόσεις που προκαλούν πόνο & φόβο - Βίγκαν σουβλάκια λοιπόν!" (φωτό)

Το μήνυμα της για τις παραδόσεις και τα ζώα

Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση επέστρεψε με μία ηχηρή ανάρτηση κατά των παραδόσεων που θέλουν τα ζώα να φοβούνται και να πεθαίνουν.

Η γνωστή ακτιβίστρια πάντα χρησιμοποιεί το instagram της για να στείλει τα δικά της μηνύματα στους χιλιάδες ακολούθους της.

Αυτή τη φορά μοιράζεται ένα βιντεάκι στο οποίο πρωταγωνιστεί εκείνη με τον μικρούλι της, Νίκο και χαϊδεύουν γλυκά μία αγελάδα.

Χαρακτηριστικά σημειώνει στη λεζάντα της ανάρτησης της:

«Παράδοση»;;;
Οι παραδόσεις και οι γιορτές μας υπάρχουν (υποτίθεται) για να μας θυμίζουν όμορφες στιγμές των παιδικών μας χρόνων και να ενισχύουν την πίστη μας στην οικογένεια και την αγάπη μας για την ζωή και τους συνανθρώπους μας. Μας δίνουν την ευκαιρία να μαζευόμαστε, να διασκεδάζουμε και να μετράμε τις ευλογίες μας!
Όλα αυτά είναι αδύνατο να συμβούν χύνοντας τόσο αίμα, προκαλώντας τον θάνατο άλλων έμβιων όντων και διαλύοντας τις δικές τους οικογένειες… τις δικές τους φιλίες! Ναι… όπως έχω πει σε προηγούμενη ανάρτηση η οικογένειά μας αρπάζει κάθε ευκαιρία να γιορτάσει και να δημιουργήσει όμορφες στιγμές και αναμνήσεις… όμως καμία παράδοση που προκαλεί τόσο φόβο και τόσο πόνο δεν θα περάσει ποτέ το κατώφλι του δικού μας σπιτιού! Βίγκαν σουβλάκια λοιπόν, αγάπη και ενσυναίσθηση…
Φτιάχνουμε τις δικές μας παραδόσεις!

Δείτε περισσότερες αναρτήσεις της Εριέττας Κούρκουλου-Λάτση με δυνατό νόημα εδώ:

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: "Ένας σκύλος στα λάθος χέρια μπορεί να γίνει δολοφόνος - Γιατί έτσι αποφάσισε να καλύψει το κενό του ανδρισμού του" (φωτό)

Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση ξεσπά για τη δολοφονία βρέφους στην Ημαθία - "Θέλω το κακό τους και δεν ντρέπομαι για αυτό" (φωτό)

Εριέττα Κούρκουλου: ''Ένα χέρι βοηθείας για να ανέβει ένα νέο παιδί στο πλοίο να πάει στους αγαπημένους του ή μια... σπρωξιά'' - η συγκινητική ανάρτηση της για τον άδικο χαμό του 36χρονου Αντώνη

Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση σε μία σημαντική ανάρτηση - "Αυτό είναι το σώμα μου & οφείλω να το εκτιμώ & να το φροντίζω" - Τι την βοήθησε να επανέλθει; (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ