«Είμαι κυνικός» παραδέχεται ο 86χρονος Anthony Hopkins – «Δεν με ενδιαφέρει η κόρη μου, δεν την βλέπω και ας είχε αυτοκτονικές τάσεις» (βίντεο)

Έχει να δει την κόρη του εδώ και 20 χρόνια!

Ο Άντονι Χόπκινς είναι ένας βετεράνος ηθοποιός διεθνούς φήμης.

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται να περνά ξέγνοιαστα την ζωή του, βάσει των αναρτήσεων του στο instagram.

Έγινε πασίγνωστος σε ταινίες όπως ο Κανίβαλος όπου έπαιξε τον Δρ. Χάνιμπαλ, έπαιξε επίσης στο Silence of the Lambs.

Ο ηθοποιός κέρδισε το πρώτο του Όσκαρ για το Silence of the Lambs και το δεύτερο Όσκαρ για το The Father (2020), καθιστώντας τον, τον μεγαλύτερο νικητή του Όσκαρ.

Έχει σχέση όμως ο ρόλος του  «The Father» με την προσωπική του ζωή;

Η προσωπική ζωή του Χόπκινς δεν έχει καμία ομοιότητα με τον χαρακτήρα του στο The Father

Σε αντίθεση με την ταινία όπου έχει μια βαθιά σχέση αγάπης με την κόρη του. στην πραγματική ζωή, ο ηθοποιός είναι αποξενωμένος από το μοναχοπαίδι του.

Η σπαρακτική του ερμηνεία ενός γέρου Λονδρέζου που πάσχει από άνοια ενώ τον φροντίζει η κόρη του, Ολίβια Κόλμαν, έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές.

Κατά ειρωνικό τρόπο, ο Χόπκινς δεν έχει δει την κόρη του, Άμπιγκεϊλ Χάρισον, στην πραγματική ζωή για περισσότερα από 20 χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Ο Άντονι Χόπκινς γιορτάζει 47 χρόνια νηφαλιότητας - «Είμαι αλκοολικός που έχει αναρρώσει - να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας» (βίντεο)

Το 2018, ο Χόπκινς όταν ερωτήθηκε για τα εγγόνια του, εμφανώς ταραγμένος και είπε:

«Δεν έχω ιδέα που βρίσκονται και δεν με νοιάζει. Οι άνθρωποι χωρίζουν. Οι οικογένειες χωρίζονται και, ξέρετε, «Συνεχίστε τη ζωή σας.» Οι άνθρωποι κάνουν επιλογές. Δεν με νοιάζει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο».

Ωστόσο, το 2002, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ήταν απών ως  σύντροφος και πατέρας. 

Παραδέχτηκε ότι ήταν εγωιστής και παρασύρθηκε από το τοξικό Χόλιγουντ.

«Υποθέτω ότι είμαι εγωιστής. Δεν υπήρξα καλός σύζυγος ή πατέρας. Δεν έχω ακούσει σχεδόν ποτέ νέα της, μάλλον έχει καλούς λόγους, υποθέτω που είμαστε αποξενωμένοι. Ελπίζω να είναι καλά. Είναι πολύ απασχολημένη και πρέπει να κάνει τα δικά της. Νομίζω ότι είναι κάπου στην Αγγλία. Η ζωή είναι ζωή. »

Η κόρη του Abigail Χάρισον είχε αυτοκτονικές τάσεις λόγω της διάστασης με τον πατέρα της

Ένας καυγάς μεταξύ της Άμπιγκεϊλ και του Άντονι Χόπκινς όταν ήταν 16 ετών, φερόμενος σε μια παρατήρηση που έκανε ο ηθοποιός για τη μητέρα της, οδήγησε σε μια περίοδο μη επαφής, η οποία έκανε την έφηβη να εθιστεί στα ναρκωτικά και να αυτοκτονήσει όταν ήταν 18 ετών άφησε το σχολείο. Η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της.

«Έφτασα πολύ κοντά στο να αυτοκτονήσω. Ήταν η χειρότερη στιγμή που μπορώ να θυμηθώ. Έκανα κατάχρηση του μυαλού και του σώματός μου. Η βασική αιτία ήταν το γεγονός ότι ο πατέρας μου και εγώ είχαμε μια απομακρυσμένη σχέση όταν ήμουν νέα. Ήμουν θυμωμένη και στεναχωρημένη εξαιτίας του».

Διαβάστε ακόμα: Ο Άντονι Χόπκινς χορεύει μάμπο και είναι χάρμα οφθαλμών - Γεμάτος ενέργεια, κέφι & όρεξη για ζωή (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ