Πριγκίπισσα Kate: Ο θείος της Gary Goldsmith τα βάζει με τον Πρίγκιπα Harry - Επιζητεί δημοσιότητα γιατί μπήκε στο Celebrity Big Brother (φωτό & βίντεο)

Οι βασιλικοι αναλυτές λένε "Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Πριγκίπισσα της Ουαλίας αυτή τη στιγμή είναι ο θείος της να μιλάει για εκείνη στο Celebrity Big Brother"

Ο θείος της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Gary  Goldsmith, κατέκρινε τον πρίγκιπα Χάρι επειδή «πέταξε» τη βασιλική οικογένεια και υπερασπίστηκε την ανιψιά του Kate για τις φήμες που υπήρχαν περί «βασιλικής ρατσίστριας».

Σε συνέντευξή του στην The Sun, ο κ. Goldsmith είπε: «Είναι όμορφη εξωτερικά, αλλά πιο όμορφη εσωτερικά και πραγματικά είναι μια στοργική μαμά.

Γι’ αυτό στενοχωρήθηκα τόσο πολύ με τον Χάρι και τη Μέγκαν γιατί δεν παίρνεις ένα μολυβί και ένα χαρτί και επανεφεύρεις την ιστορία.

Έχω στεναχωρηθεί πολύ, γιατί η ανιψιά μου που δεν μπορούσε να πει τίποτα για τον εαυτό της».

Τα σχόλια του κ. Goldsmith έρχονται αφού η Kate και ο King Charles αναγνωρίστηκαν από τον συγγραφέα Omid Scobie ως εκείνοι που φέρεται να ρώτησαν τη Meghan και τον Harry τι χρώμα μπορεί να είναι το δέρμα του Archie πριν γεννηθεί.

Ο κύριος Goldsmith, ο ειλικρινής αδερφός της μητέρας της Kate, Carol, μπήκε στο σπίτι του Big Brother καθώς ξεκινά η επανεκκίνηση του τηλεοπτικού ριάλιτι στο ITV.

Ο παρουσιαστής AJ Odudu τον ρώτησε: "Το έθνος πρέπει να μάθει, θα παρακολουθεί η Kate;"

Είπε: " Θα είναι πίσω από έναν καναπέ, υποθέτω."

Σε μια βιντεοκασέτα που προβλήθηκε πριν μπει στο σπίτι, η Goldsmith είπε: 

«Πρώτη φορά που συνάντησα τον William, η Kate μαγείρευε και ο William είπε, «Γεια, θέλεις ένα φλιτζάνι τσάι;» Πολύ φυσιολογικό.

Ο κ. Goldsmith είπε επίσης ότι θα μοιραζόταν «πλήθος» οικογενειακών ιστοριών κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή. «Όλες είναι υπέροχες ιστορίες. Υπάρχουν πολλά οικογενειακά ανέκδοτα και θα τα μοιραστώ όλα γιατί είναι όλα πραγματικά υπέροχα», είπε.

«Θυμάμαι ότι κρατούσα την Kate για πρώτη φορά και έπαιζε στον κήπο. Έχουμε πολλά διασκεδαστικά πράγματα που κάναμε μαζί όταν μεγάλωνε.

«Ποιος θα πίστευε ότι αυτό το κοριτσάκι θα κατέληγε ως η μελλοντική μας βασίλισσα;»

Διαβάστε ακόμα: Vintage pic: Μικρή Πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον αδερφό & την μητέρα τους – Η απίστευτη ομοιότητα με την εγγονή της Σάρλοτ (φωτό & βίντεο)

Ο κ. Goldsmith πρόσθεσε ότι η οικογένεια περνά μια «αγχωτική» περίοδο αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τη Sun.

Η Kate απέχει από τα επίσημα βασιλικά καθήκοντα μέχρι το Πάσχα μετά από την σοβαρή χειρουργική επέμβαση που έκανε τον Ιανουάριο.

Ο κ. Goldsmith φέρεται να προσπάθησε να κερδίσει μια θέση στο I'm A Celebrity του ITV, Get Me Out of Here πέρυσι, αλλά απορρίφθηκε λόγω ανησυχιών ότι θα μπορούσε να φέρει σε δύσκολη θέση την ανιψιά του.

Λέγεται ότι είπε στους φίλους του ότι δεν θα κάνει τίποτα για να βλάψει την Kate ή τον William - αλλά στο παρελθόν έχει επιτεθεί στον πρίγκιπα Harry και τη Meghan , και ως εκ τούτου θα μπορούσαν τώρα να βρίσκονται στη γραμμή βολής.

Και ο κ. Dampier είπε στη MailOnline σήμερα: «Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Πριγκίπισσα της Ουαλίας αυτή τη στιγμή είναι ο θείος της να μιλάει για εκείνη στο Celebrity Big Brother.

«Και δεν εκπλήσσομαι από τις αναφορές που η μητέρα της, δεν είναι ευχαριστημένη με τον αδερφό της στο σπίτι.

Είμαι σίγουρος ότι θα πάει εκεί αποφασισμένος να πει μόνο ωραία πράγματα για εκείνη και τον William, όπως έκανε στο παρελθόν. Και μάλλον σκοπεύει να επικρίνει τον Harry και τη Meghan αν του δοθεί η ευκαιρία.

Αλλά μετά από αρκετές ημέρες μπορεί να χαλαρώσει η γλώσσα του και να πει πράγματα που αργότερα μετανιώνει».

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Επιτέλους, η πρώτη δημόσια εμφάνιση της επόμενης Βασίλισσας μετά την εγχείρηση – «Είναι σε καλή φάση ανάρρωσης» τονίζουν οι ειδικοί (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ