Brit Awards 2024: Σάρωσε στα βραβεία η Raye - Dua Lipa & Kylie Minogue, οι πιο stylish στο κόκκινο χαλί (φωτό-βίντεο)

Όλες οι λαμπερές παρουσίες που τράβηξαν τα βλέμματα στα μουσικά βραβεία

Ακόμη ένα κόκκινο χαλί ολοκληρώθηκε με απόλυτη λάμψη!

Ο λόγος για την χθεσινή (2/3) βραδιά των Brit Awards που πραγματοποιήθηκαν στο The O2 στο Λονδίνο.

Ύστερα από την απονομή των βραβείων Grammy, στην οποία παρακολουθήσαμε αρκετές ιστορικές στιγμές, τα Brit Awards επέστρεψαν για να τιμήσουν τους Βρετανούς καλλιτέχνες και όχι μόνο.

Να σημειώσουμε ότι τα Βραβεία BRIT , γνωστά και ως BRITs, είναι ετήσια μουσικά βραβεία της Βρετανικής Φωνογραφικής Βιομηχανίας. 

Αποτελούν τα αντίστοιχα των αμερικανικών Grammy. Στα πρώτα χρόνια η χρηματοδότηση και η προώθηση των βραβείων γινόταν από το Britannia Music Club) αλλά τελικά έλαβαν την ονομασία τους από τις λέξεις British Record Industry Trusts Show.

Oι celebrities, με τα ασυναγώνιστα looks τους, γέμισαν το χώρο λάμψη και ζωντάνια. 

Θρίαμβος για την Raye με ρεκορ έξι βραβείων

Η Ρέι (Raye ) ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια των φετινών Brit Awards.

Η 26χρονη τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια κέρδισε συνολικά έξι βραβεία στη τελετή, συμπεριλαμβανομένων του καλύτερου τραγουδιού, του καλύτερου καλλιτέχνη και του καλύτερου άλμπουμ, ενώ είχε κερδίσει ένα ακόμα πριν την έναρξη της βραδιάς, νωρίτερα στην εβδομάδα.

Οι καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς

Η Dua Lipa φόρεσε ένα Versace μάξι φόρεμα από δέρμα με βαθιά λαιμόκοψη σε σχήμα V, σε συνδυασμό με χοντρό ασημένιο βραχιόλι και ασορτί τσόκερ.

instagram @glamouruk

Η Kylie Minogue επέλεξε ένα φανταστικό μαύρο φόρεμα, στράπλες, με κορσέ, σκίσιμο στο δεξί πόδι και φούστα από ταφτά με όγκους.

instagram @justjared

Γεμάτη χρώματα ήταν η εμφάνιση της Charli XCX. Την είδαμε, λοιπόν, με ένα απίθανο δίχρωμο κομμάτι που εφάρμοζε άψογα  στο μπροστινό μισό της, ενώ μια πολύχρωμη μακριά σατέν φούστα ολοκλήρωνε το υπόλοιπο μισό.

instagram @Justjared

Η Ellie Gοulding έκλεψε την παράσταση με μία nude maxi τουαλέτα με cut outs στην κοιλιά, που αγκάλιαζε την λεπτεπίλεπτη σιλουέτα της και την αναδείκνυε εξαιρετικα΄.

instagram @justjared

 

Η Maya Jama, μία από τις οικοδέσποινες της βραδιάς, τράβηξε τα βλέμματα με το στράπλες φόρεμα, που στο τελείωμα του είχε ένα "grande" και λίγο υπερβολικό φινίρισμα.

instagram @graziauk

Η δεύτερη οικοδέσποινα της βραιδάς, Clara Amfo, επέλεξε ένα διαφορετικό σύνολο, με πράσινο μακρύ φόρεμα με σατέν ύφασμα και σκίσιμο στο πόδι.

Προσθέτοντας διχτυωτό καλσόν έδωσε μία πιο σέξι νότα στο συνολικό της outfit.

Σέξυ παρά ποτέ είδαμε την Becky HIll, η οποία έκανε την πιο αποκαλυπτική της εμφάνιση για το 2024!

instagram @magazinesecrets

Όπως και άλλες κυρίες, διάλεξε μαύρο φόρεμα με τη μόνη διαφορά ότι από τη μέση και πάνω ήταν γεμάτο με "επικίνδυνα" θα λέγαμε cut outs και κάλυψη μόνο στο στήθος.

Ποια ήταν η αγαπημένη σας εμφάνιση από την 44η τελετή των βραβείων Brit;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ