Πεθερά - νύφη μοιράζονται τα ίδια ρούχα - Η Nicola Peltz στο Παρίσι χέρι-χέρι με τον Brooklyn Beckham - Φοράει το επικό Dolce Gabbana biker jacket της Victoria (φωτό)

Της το παραχώρησε η σχεδιάστρια; 

Η Nicola Peltz Beckham έκανε εμφάνιση με τον σύζυγό της Brooklyn Beckham στο Παρίσι, φορώντας ένα biker jacket της πεθερούλας της, της γνωστής Victoria Beckham.

Η εμφάνιση αυτή διαψεύδει κάθε σενάριο που τις θέλει τσακωμένες.

Ήταν Μάϊος του 2001 όταν ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει τη Victoria Beckham στο γήπεδο να παρακολουθεί τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου στέφθηκε πρωταθλήτρια της FA Carling Premier League.

instagram

Διαβάστε ακόμα: Σφιχτά αγκαλιασμένοι καλωσόρισαν το νέο έτος η Victoria & ο David Beckham - Οικογενειακά ενσταντανέ από τη χαρούμενη βραδιά

Η Posh Spice, όπως ήταν γνωστή εκείνη την εποχή είχε κοντό καρέ hairstyle, φορούσε γυαλιά ηλίου και χωρίς ιδιαίτερο μακιγιάζ έδειχνε πιο stylish από ποτέ.

Φυσικά το κομμάτι από την γκαρνταρόμπα της που είχε κερδίσει τις εντυπώσεις ήταν το biker jacket του οίκου Dolce & Gabbana. 

Αυτό το κομμάτι, λοιπόν που έκλεψε την παράσταση φόρεσε η σύζυγος τους μεγαλύτερου γιού της Brooklyn.

instagram

Η Nicola μας γύρισε πίσω κάποιες δεκαετίες σε μία από τις iconic εμφανίσεις της Victoria.

Νύφη και πεθερά φαίνεται πως έχουν αφήσει στην άκρη τις διαφορές τους και διατηρούν καλές σχέσεις ανταλλάσοντας κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους.

Τι γλυκό!

Διαβάστε επίσης: Η Βικτώρια Μπέκαμ επιτέλους αγκάλιασε τη νύφη της - Το ντεμπούτο της Νίκολα Πελτζ στο σινεμά της έφερε κοντά (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ