Κωνσταντίνος Βασάλος: "Δεν ευθύνεται η ομορφιά μου που είμαι στην τηλεόραση - Βγαίνω ξινός & με κατεβασμένα μούτρα" (βίντεο)

"Δεν είμαι όμορφος κάθε μέρα"

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι σχολιάστηκαν αρνητικά τα σχόλιά του για τους παρουσιαστές της τηλεόρασης.

«Με ενόχλησε που ειπώθηκε ότι δεν έχω το δικαίωμα να έχω γνώμη, κρίση και άποψη. Δεκτό το σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα, αλλά δεν πιστεύω ότι ευθύνεται η ομορφιά μου που βρίσκομαι ακόμα στην τηλεόραση. Τις περισσότερες φορές βγαίνω ξινός και με κάτι μούτρα κατεβασμένα. Δεν είμαι όμορφος όλες τις ώρες και όλες τις μέρες. Δεν έθιξα, ούτε προσέβαλα κανέναν. Αυτοί που το σχολίασαν αρνητικά, δεν το είδαν ποτέ», ανέφερε.


«Θα πήγαινα καλεσμένος σε όλες τις εκπομπές. Δεν κρατάω κακίες, είναι τιμή μου να με καλεί κάποιος στην εκπομπή του. Επειδή έβλεπα την εκπομπή του Κώστα Τσουρού και άκουσα κάτι που με ενόχλησε, έστειλα ένα μήνυμα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Όλοι είμαστε ελεύθεροι να εκφράζουμε τη γνώμη και την άποψή μας, αρκεί να μην προσβάλλουμε», κατέληξε.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρώην παίκτης του Survivor (2017) συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, "Χαμογέλα και πάλι".

Πριν μερικές μέρες μέσα από την διαδικτυακή του εκπομπή στο Youtube σχολίασε κάποια πρόσωπα γνωστών εκπομπών και δημιούργησε σάλο αντιδράσεων.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όσα είπε εδώ: Κωνσταντίνος Βασάλος: «Η Καινούργιου δεν είναι το στιλ μου ούτε ερωτικά, ούτε τηλεοπτικά - Δεν θα δούλευα στην εκπομπή της» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ