Bradley Cooper: Ο «μαμάκιας» ηθοποιός του Hollywood για την κόρη του – «Μου πήρε 8 μήνες να την αγαπήσω» (φωτό & βίντεο)

Περίεργη αποκάλυψη!

Ο Βradley Cooper έκανε μία παράτολμη παραδοχή σχετικά με την πατρότητα που δεν περιμέναμε με τίποτα!

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ αποκάλυψε πως όταν γεννήθηκε η κόρη του, η Λία δεν ένιωθε να είναι συνδεδεμένος μαζί της, όπως θα έπρεπε να νιώθει ένα πατέρας δηλαδή για την μικρή του κορούλα.

Όπως εξήγησε σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο podcast Armchair Expert του Dax Shepard τη Δευτέρα, του πήρε 8 μήνες για να αρχίσει να δένεται συναισθηματικά μαζί της. 

Να θυμίσουμε ότι ο Χολιγουντιανός ηθοποιός έβγαινε με το διάσημο μοντέλο Irina Shayk από το 2015, η κόρη τους Λία ήρθε στο κόσμο δύο χρόνια αργότερα.

Το 2019 ο χωρισμός τους ήταν γεγονός.

Παρόλο που κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο χωρισμός τους το καλοκαίρι του 2019 έγινε πρωτοσέλιδο και συνοδεύτηκε από δεκάδες σενάρια για την αιτία.

instagram

Διαβάστε ακόμα: Μπράντλεϊ Κούπερ: Στο κόκκινο χαλί με την μικροσκοπική καμαρωτή μαμά του, στο πάρτι με την Τζίτζι Χαντίντ - Όχι παίζουμε! (φωτό)

Αποτελούσαν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ, αλλά τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. 

instagram

Η Ρωσίδα καλλονή και ο Χολιγουντιανός αστέρας συμφώνησαν να αναλάβουν από κοινού την επιμέλεια της κόρης τους και διατηρούν άψογες σχέσεις, χωρίς να έχουν προσλάβει κάποια νταντά για την φροντίδα της κόρης τους.

«Τους πρώτους οκτώ μήνες — δεν ξέρω καν αν αγαπούσα πραγματικά το παιδί», σημείωσε. Ο ηθοποιός τόνισε ότι άλλαξε τη ζωή του επειδή ήθελε να δώσει στην κόρη του μια πιο σταθερή ανατροφή από τη δική του, αφού τα πρώτα του χρόνια καταστράφηκαν από τον αλκοολισμό στην οικογένειά του. Και πρόσθεσε: «Είμαι πατέρας [που επιδιώκω να κάνω] τη λιγότερη ζημιά που μπορώ να κάνω στην κόρη μου. Για να μην μεγαλώσει ένα παιδί με αυτόν τον τρόπο… Θέλω να έχει, όσο μπορεί, ένα θεμέλιο πάχους 25 ποδιών, τσιμέντο, με το οποίο μπορεί να περπατήσει σε αυτή τη γη. Αυτός είναι ο στόχος».

Αργότερα παραδέχτηκε ότι δεν είναι σίγουρος ότι θα ζούσε αν δεν είχε γίνει μπαμπάς. «Ειλικρινά, δεν είμαι σίγουρος ότι θα ζούσα αν δεν ήμουν μπαμπάς. Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί. Δεν είμαι σίγουρος».

Διαβάστε ακόμα: Bradley Cooper & Gigi Hadid: Για πρώτη φορά χεράκι- χεράκι δημόσια – Η ρομαντική τους βόλτα στο Λονδίνο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ