Μνημόσυνο Κωνσταντίνου: Δείτε όλες τις φωτό & τα βίντεο από τις εμφανίσεις όλης της βασιλικής οικογένειας - Χωρίς Γουίλιαμ & Κάρολο, "ηγέτης" η βασίλισσα Καμίλα

Έλειπε ο Βασιλιάς Κάρολος λόγω προβλημάτων υγείας

Πλήθος royals παρευρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Λίγο μετά τη μία ώρα Ελλάδος, έφτασαν και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, καθώς διατηρούσε άψογες σχέσεις μαζί τους όσο ζούσε.

Φυσικά, η Άννα-Μαρία, ο Παύλος με τη σύζυγο του Μαρί Σαντάλ ήταν από τους πρώτους που πήγαν στο σημείο.

Υπόλοιπα μέλη που μέλη της ελληνικής βασιλικής οικογένειας παρέστησαν σήμερα στην τελετή: Η Μαρία Ολυμπία, Κωνσταντίνος Αλέξιος, Αχιλλέας Ανδρέας, Οδυσσέας Κίμωνας. Επιπλέον, ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ, ο μικρότερος γιός του τέως βασιλιά, Φίλιππος με την συζυγό του Νίνα Φλορ, η πριγκίπισσα Θεοδώρα, μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά με τον αρραβωνιαστικό της Μάθιο Κούμαρ.

 

Από την βρετανική βασιλική οικογένεια, είδαμε την Βασίλισσα Καμίλα, τον πρίγκιπα Άντριου με την πρώην σύζυγό του Σάρα Φέργκιουσον και τις κόρες τους Ευγενία και Βεατρίκη, την πριγκίπισσα Άννα.

Τελευταία στιγμή ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν κατάφερε να παρευρεθεί για "προσωπικούς λόγους".

Διαβάστε ακόμη: Χωρίς τον Κάρολο & τον Γουίλιαμ η επιμνημόσυνη δέηση για τον βασιλιά Κωνσταντίνο στο Λονδίνο - Για "προσωπικούς λόγους" λέει ο πρίγκιπας

 

Ο Παύλος Γλίξμπουργκ και Μαρί Σαντάλ

twitter

Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η σύζυγός του Νίνα Φλορ

Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ με την σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ

Η Αλεξία με τον σύζυγό της Κάρλος Μοράλες

Η βασίλισσα Καμίλα συνομιλεί με την Άννα Μαρία και τον Αιδεσιμότατο Κρίστοφερ Κόκσγουορθ

Ο πρίγκιπας Άντριου με την πρώην σύζυγό του Σάρα Φέργκιουσον

Η πριγκίπισσα Άννα με την Ζάρα Τίνταλ και τον σύζυγό της Μάικ

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η τελετή λαμβάνει χώρα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Γουίνδσορ με τον πρεσβύτερο, Κρίστοφερ Κόκσγουορθ

Μεταξύ άλλων το "παρών" έδωσαν και η Βασίλισσα Λετίσια με τον σύζυγο της, Φελίπε, ο πεθερός της Χουάν Κάρλος, η βασίλισσα Σοφία και οι κόρες της Έλενα και Κριστίνα. 

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας

Στην επιμνημόσυνη δέηση για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος

Ο Χουάν Κάρλος υποβασταζόμενος από τον γιο του, βασιλιά Φελίπε

Η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας και η αδερφή της πριγκίπισσα Ειρήνη

Διαβάστε ακόμη: Χωρίς τον Κάρολο & τον Γουίλιαμ η επιμνημόσυνη δέηση για τον βασιλιά Κωνσταντίνο στο Λονδίνο - Για "προσωπικούς λόγους" λέει ο πρίγκιπας

Να σημειώσουμε, ότι η βασίλισσα Ελισάβετ θεωρούσε τον τέως βασιλιά της Ελλάδας ως έναν από τους δικούς της ανθρώπους. Μάλιστα, ο τέως βασιλιάς ήταν νονός του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ενώ ο Φίλιππος ήταν βαφτισιμιός της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Θα ακολουθήσει το ορθόδοξο μνημόσυνο που διοργανώνει η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου την Τετάρτη 28/2, στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Νικήτα. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην κρύπτη του καθεδρικού ναού από την Ιερά Αρχιεπισκοπή.

Διαβάστε ακόμη: Dress code του μνημόσυνου στο Λονδίνο! Με burgundy εξαίσιο σύνολο η Μαρί Σαντάλ, βαθύ κυπαρισσί για την πριγκίπισσα Θεοδώρα - Bleu nuit η Oλυμπία & η Ζάρα Τίνταλ (φωτό)

Ο πρώην βασιλιάς Κωνσταντίνος πέθανε στις 10 Ιανουαρίου 2023, ύστερα από χρόνια προβλήματα υγείας.

Πηγή φωτογραφιών, twitter, instagram @the_royal_watcher & @casarealdeespana

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ