Έμα Στόουν για «Poor Things»: Δεν την δυσκόλεψε η σεξουαλικότητα του ρόλου - «Έπρεπε να φάω 60 ταρτάκια σε μια σκηνή» - «Στην αρχή είναι καλά, μετά θες να κάνεις εμετό» (φωτό & βίντεο)

Ήταν από τις πιο δύσκολες σκηνές, αναφέρει η ηθοποιός

Η πολυβραβευμένη Έμα Στόουν, πρωταγωνίστρια του «Poor Things» αναφέρθηκε στις σκηνές που ήταν μεγάλη πρόκληση ακόμα και για εκείνη.

Ίσως να σας πέρναγε από το μυαλό ότι θα έλεγε για το γυμνό ή για κάποιο φιλί, όμως δεν είναι αυτό!

Η Έμα Στόουν μίλησε για το γεγονός ότι αναγκάστηκε να φάει 60 ταρτάκια για τις ανάγκες μιας σκηνής.

 

 

Σε εκδήλωση στο Λος Άντζελες η ηθοποιός κλήθηκε για μία ακόμη φορά να απαντήσει αν τη δυσκόλεψε το γεγονός ότι είναι έκδηλη η σεξουαλικότητα της ηρωίδας της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου.

«Η σεξουαλικότητα της Μπέλα ήταν ένα κομμάτι. Με τον τρόπο που το κάναμε, την απίστευτη συντονίστρια οικειότητας και την απομόνωση στα σετ κατά κάποιο τρόπο ήταν το ευκολότερο κομμάτι, γιατί ήταν χορογραφημένο», επεσήμανε η 35χρονη και συμπλήρωσε ότι «εκείνες οι σκηνές ήταν γρήγορες, ξέραμε ακριβώς τι θα κάναμε». 

Μεγαλύτερη πρόκληση για εκείνη, συνέχισε η Έμα Στόουν, ήταν πώς θα αποτύπωνε τα συναισθήματα και τις ιδιομορφίες της «Μπέλα Μπάξτερ», όπως οι διατροφικές συνήθειες της ηρωίδας.

Διαβάστε ακόμα: Oscars 2024: Σάρωσε το «Poor Things» του Λάνθιμου με 11 υποψηφιότητες

«Το να ανακαλύψω πώς θα περπατήσω ή να φάω 60 πορτογαλικά ταρτάκια- που στην πρώτη μπουκιά είναι νοστιμότατα αλλά στο τέλος θέλεις να κάνεις εμετό ή να βλέπει τον θάνατο και την αποσύνθεση για πρώτη φορά ήταν πολύ μεγαλύτερη πρόκληση από το γυμνό, που είναι το πρώτο για το οποίο φαίνεται ότι θέλουν να με ρωτάνε», τόνισε.

Η Έμα Στόουν είναι υποψήφια για Όσκαρ χάρη στην ερμηνεία της στο «Poor Things». Ήδη έχει κερδίσει Bafta, Χρυσή Σφαίρα και Critics Choice Award για τον ρόλο της.

Δείτε το trailer της ταινίας: 

Διαβάστε ακόμα: Η Έμα Στόουν εξομολογείται: "Ζούσα με το φόβο των κρίσεων πανικού - Ξεκίνησα θεραπεία στα 8 μου"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ