Δόμνα Μιχαηλίδου: Η νέα εμφάνιση της Υπουργού Εργασίας – Πολύ λεπτή με έντονο μακρύ γραμμωτό φρύδι – Το νεανικό της look (φωτό)

Η Υπουργός Εργασίας επισκέφθηκε Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο με νέα εμφάνιση

Η εντυπωσιακή Υπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο με σκοπό την ανάδειξη ενός καινοτόμου και εύχρηστου εργαλείου για όλους τους ναυτικούς μας, το myNAT.

Χάρη στην νέα ψηφιακή υπηρεσία οι ναυτικοί έχουν πλέον αναλυτική πληροφόρηση για τον ασφαλιστικό τους βίο real time από το κινητό τους!

Η μετάβαση της κοινωνικής ασφάλισης στην ψηφιακή εποχή είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα μας και θα είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε ανάλογη προσπάθεια, σύμφωνα με την Υπουργό.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε εκεί, όπως την έχουμε συνηθίσει ultra chic με μαύρο εφαρμοστό παντελόνι καμπάνα και ένα πουκάμισο.

Η Υπουργός Εργασίας διατηρείται fit και "δροσερή", ενώ όπως φαίνεται άλλαξε και σχήμα στα φρύδια της.

Τα έκανε πιο έντονα, πιο δυναμικά!

instagram

instagram

Διαβάστε ακόμα: Εντυπωσιακή υπουργός εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου με μαύρες high knee boots & ασπρόμαυρο mini "Chanel" outfit (φωτό & βίντεο)

instagram

Η Υπουργός έχει minimal style.

Φοράει συνήθως nude χρώματα και ισορροπημένα σύνολα.

Δείτε και άλλα outfits της όμορφης και κομψής Δόμνας Μιχαηλίδου: 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα: Tα παλτό των Κυριών στα Θεοφάνεια: Με μπορντώ η νέα υπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου - Λευκό κομψό μαντό για τη Θρασκιά - Το blue marine της Προέδρου της Δημοκρατίας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ