Κωνσταντίνος Βασάλος: «Η Καινούργιου δεν είναι το στιλ μου ούτε ερωτικά, ούτε τηλεοπτικά - Δεν θα δούλευα στην εκπομπή της» (βίντεο)

Τι είπε για τους πολλούς επώνυμους της τηλεόρασης μέσα από το youtube

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από την εκπομπή του "Τι θα φάμε καλέ" στο κανάλι "Raw House" στο youtube μίλησε για αγαπημένος τηλεαστέρες.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου, τη Φαίη Σκορδά, τον Γιώργο Λιάγκα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και άλλους ...

 «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι αυτό που λέμε “αγαπάς να τον μισείς”. Λέει τη γνώμη του και αυτό που σκέφτεται. Βάζω τη Φαίη Σκορδά στις 5 πιο ωραίες Ελληνίδες».

«Δεν θα πήγαινα να δουλέψω εκεί. Είναι η πιο δύσκολη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση», είπε για την εκπομπή "Super Κατερίνα".

Ξεχωριστή αναφορά έκανε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο λέγοντας: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι περίεργη περίπτωση. Δεν ξέρω πού βρίσκει την όρεξη να τσακώνεται με όλον τον κόσμο σε αυτή την ηλικία».

Διαβάστε ακόμη: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήρε στο τηλέφωνο τη Dua Lipa: «Hello I m Konstantinos from Greece…»

«Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι “οδοστρωτήρας” και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να δουλέψω στην εκπομπή της», ενώ για τον Νίκο Μουτσινά είπε: «Έκανε επιτυχία στην τηλεόραση και καλώς έκανε κι έφυγε για να ξεκουραστεί».

Κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε και για την Ελεονώρα Μελέτη και παραδέχτηκε: «Η Ελεονώρα με έχει στεναχωρήσει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ