Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Υδροχόο - Ευκαιρία για ερωτικά ραντεβού & δυνατές φιλίες

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Τις πρωινές ώρες σχηματίζεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Υδροχόο κάνοντας δύσκολο να αντισταθούμε στην υλοποίηση των επιθυμιών μας. Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη είναι μια από τις πιο όμορφες όψεις για ερωτικά ραντεβού, αλλά και για να ενισχύσουμε τις φιλίες μας. Αν έχετε θέματα σε μια προσωπική σχέση που θέλετε να τα συζητήσετε και να τα ξεδιαλύνετε, εκμεταλλευτείτε τη μέρα για μια τέτοια διαδικασία. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζοντας αντιθέσεις με τη σύνοδο αυτή κάνοντας μας κάπως πιο εγωιστές κι αυτό θέλει λίγη προσοχή, γιατί πιθανόν να φανούμε κάπως επιθετικοί ή υπερβολικοί. Αναλυτικά για το πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας η όψη Αφροδίτης-Άρη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η Πέμπτη είναι πιο κοινωνική μέρα για σας και σας δίνει ευκαιρίες κάπως να το ρίξετε έξω, είτε για να κάνετε μια βόλτα είτε για να δείτε κάποια άτομα που σας έχουν λείψει. Θα εστιάσετε την προσοχή σας σε φίλους κι εδώ είναι που θέλει προσοχή αν υπάρχει κάποιο θέμα είτε με ένα φίλο είτε ακόμη με ένα συνεργάτη. Πρέπει να δείτε αν αυτή η σχέση σας ικανοποιεί, αν κινείστε και οι δυο στο ίδιο μήκος κύματος ή αν πρέπει να συζητήσετε τις διαφορές σας και να πάρετε από κοινού απόφαση για το πώς θα προχωρήσετε. Αν έχετε γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει και μια ικανοποιητική επαγγελματική ή οικονομική πρόταση που θα συζητήσετε. Παρόλα αυτά, προσέξτε τις παρορμητικές αγορές. Αναλυτικά για το πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας η όψη Αφροδίτης-Άρη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Μικτές οι επιρροές της ημέρας, καθώς από τη μια η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη παραπέμπει σε μια ωραία συνάντηση ή επαφή που μπορεί να σας φτιάξει τα κέφια κυρίως σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο, κι από την άλλη η αντίθεση της Σελήνης με τη σύνοδο αυτή μπορεί να σας ζορίσει σε θέματα που αφορούν τη δουλειά, καθώς θα ψάχνετε να βρείτε τι πρέπει να κάνετε για να γίνει πιο αποδοτική η εργασία σας ή να πουλάνε περισσότερο τα προϊόντα της δουλειάς σας. Αυτό που δεν πρέπει να επιτρέψετε με τίποτε είναι να σας πάρει από κάτω και να αρχίσετε να σκέφτεστε αρνητικά αν κάτι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε τώρα στη δουλειά σας. Σαφώς οι αγωνίες είναι μεγάλες, οι απαιτήσεις των ανωτέρων ή όσων έχουν λόγο για τη δουλειά σας ακόμη μεγαλύτερες, αλλά σε αυτή τη φάση το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να επιβαρύνετε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σας με αρνητικές σκέψεις. Συγκεντρωθείτε στην ίδια τη δουλειά, κοιτάξτε να είστε παραγωγικοί και όλα τα άλλα θα έρθουν. Αναλυτικά για το πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας η όψη Αφροδίτης-Άρη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αξιοποιήστε τη μέρα για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, να κάνετε αυτά που επιθυμείτε εσείς οι ίδιοι και μην πιέζετε τον εαυτό σας. Η αντίθεση της Σελήνης απέναντι στην κύρια σύνοδο της μέρας της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να σας κάνει πιο καυστικούς στην κριτική σας απέναντι στους άλλους ή μπορεί να πείτε πράγματα πάνω στην παρόρμηση σας που να τα μετανιώσετε μετά και να βλάψετε μια σχέση. Καλύτερα σε όποια πρόκληση δεχτείτε να αργήσετε να απαντήσετε για να την επεξεργαστείτε μόνοι-ες σας καλύτερα και η απάντηση σας να στηρίζεται σε επιχειρήματα κι όχι σε συναισθηματική φόρτιση ακόμη κι αν έχετε όλο το δίκιο με το μέρος σας. Αναλυτικά για το πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας η όψη Αφροδίτης-Άρη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ