Αφροδίτη Λιάντου: «Η μητέρα μου δεν θέλει να με επηρεάζει» - «Γνώριζε τον συντροφό μου, τον συμπαθούσε ήδη» (φωτό & βίντεο)

«Δεν κρύβομαι πια με τον Αλέξανδρο, δεν νομίζω ότι έχει και νόημα»

H κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου έδωσε σήμερα (21/02) μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη».

Η ηθοποιός μίλησε για την σχέση με την μητέρα της, για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική και φυσικά για την σχέση της.

Αρχικά μίλησε για την μητέρα της και για το αν ζητάει συμβουλές, απάντησε: «Δεν ζητάω πλέον συμβουλές από τη μητέρα μου γιατί βλέπουμε πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Δεν θέλει να με επηρεάζει κιόλας, οπότε με αφήνει να κάνω πάντα αυτό που νιώθω».

 

 

Όταν ερωτήθηκε αν φοβήθηκε την σύγκριση με την μητέρα της, απάντησε: «Δεν με φόβισε η σύγκριση με τη μητέρα μου, απλά ήξερα ότι θα γίνει. Γενικά εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν συγκρίνει και δεν καταλαβαίνω και τη σύγκριση. Παρόλα αυτά, η μητέρα μου είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω πάρα πολύ και όταν γίνεται η σύγκριση δεν με χαλάει. Έχει πολλά, καταρχάς το ότι με ό, τι καταπιάνεται το κάνει πάρα πολύ. Έχει ένα είδος θάρρους που εγώ δεν έχω, δηλαδή τολμάει να κάνει πράγματα. Εγώ τα σκέφτομαι ξανά και ξανά, θέλω να είμαι σίγουρη πριν κάνω κάτι».

 

 

Διαβάστε επίσης: Η Αφροδίτη Λιάντου συζεί με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη λόγω.. κορωνοϊού - πώς σοβάρεψε η σχέση με το όμορφο αγόρι

Για τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σκουρλέτη, σχολίασε: «Δεν κρύβομαι πια, δεν νομίζω ότι έχει και νόημα. Είναι δύσκολο να δημιουργηθεί ένας έρωτας μέσα στη δουλειά γιατί είναι πολύ λεπτές οι γραμμές. Έτυχε, δεν ξέρω τι να πω. Η μητέρα μου τον συμπαθεί τον σύντροφό μου, τον συμπαθούσε και από πριν και χάρηκε».

 

 

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια και ο γοητευτικός ηθοποιός γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στην «Γη της Ελιάς».

Είναι μαζί περίπου δύο χρόνια, είναι πολύ ερωτευμένοι και συζούν.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού:

 

 

 

 

 

 

Απλά υπέροχοι!

Διαβάστε επίσης: Η Αφροδίτη Λιάντου για τη Γη της Ελιάς, τον Ανδρέα Γεωργίου & τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη - "Γνωριστήκαμε μέσα από τη δουλειά & άργησε αρκετά να προχωρήσει" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ