Πρίγκιπας Ουίλιαμ για τον πόλεμο στην Γάζα: «Να τερματιστούν οι συγκρούσεις» - «Ελπίζω ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο» (φωτό & βίντεο)

Σε μία δημόσια παρέμβαση για τον φριχτό πόλεμο στην Γάζα, προχώρησε ο διάδοχος του θρόνου

Μια ανάρτηση που δεν περιμέναμε έκανε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Μίλησε για τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς και για την άσχημη έκταση που έχει λάβει.

Διαβάστε ακόμη: Με βελούδινο bleu nuit κοστούμι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πήγε και στο πάρτι των BAFTA χωρίς την πριγκίπισσα του και το διασκέδασε (φωτό-βίντεο)

Ο διάδοχος του θρόνου εξέφρασε την  «βαθιά ανησυχία του» για το «τρομερό ανθρώπινο κόστος» στη Γάζα.

Στην δημόσια δήλωσή του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ζητά το τερματισμό του πολέμου.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Παραμένω βαθιά ανήσυχος για το τρομερό ανθρώπινο κόστος της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου. Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν σκοτωθεί.

Εγώ, όπως και τόσοι άλλοι, θέλω να δω τον τερματισμό των συγκρούσεων το συντομότερο δυνατό. Υπάρχει απελπιστική ανάγκη για αυξημένη ανθρωπιστική υποστήριξη στη Γάζα. Είναι ζωτικής σημασίας να φτάσει η βοήθεια και να απελευθερωθούν οι όμηροι.

Μερικές φορές, μόνο όταν αντιμετωπίζεις το τεράστιο μέγεθος του ανθρώπινου πόνου, συνειδητοποιείς τη σημασία της μόνιμης ειρήνης.

Ακόμα και στην πιο δύσκολη ώρα, αρνούμαστε να υποκύψουμε στην απελπισία. Συνεχίζω να ελπίζω ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο και αρνούμαι να εγκαταλείψω αυτή μου την πίστη».

Διαβάστε ακόμη: Μόνος ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ στο κόκκινο χαλί των BAFTA – Η πρώτη σημαντική εμφάνιση του royal μετά την επέμβαση της συζύγου του & την αρρώστια του πατέρα του (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ