Βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου: Αγαπάει τα μονόχρωμα σύνολα και όχι άδικα! Το σικ παλτό & η λεπτομέρεια στα μανίκια που δεν πέρασε απαρατήρητη (φωτό)

Ένα statement κομμάτι που ξεχώρισε

Δεκάδες μέλη της βασιλικής οικογένειας του Βελγίου παρευρέθηκαν στο Église Notre-Dame de Laeken το απόγευμα της Τρίτης (20/2).

Συγκεκριμένα, είδαμε τον Βασιλιά Φίλιππο, τη Βασίλισσα Ματθίλδητη Βασίλισσα Πάολα, τον Πρίγκιπα Λοράν, την Πριγκίπισσα Κλερ, την Πριγκίπισσα Ντελφίν να αποτίουν φόρο τιμής στα νεκρά μέλη της οικογένειας στην ετήσια λειτουργία στη μνήμη τους.

Φέτος μάλιστα, συμπληρώνονται 90 χρόνια από το θάνατο του βασιλιά Αλβέρτου Α' στο Marche-les-Dames.

Όλες οι κυρίες εμφανίστηκαν με επίσημο look και προσεγμένο styling.

Φυσικά, από όλες εμείς ξεχωρίσαμε την σύζυγο του Φιλίππου, την Ματθίλδη του Βελγίου.

Η 51χρονη royal για την ειδική περίσταση επέλεξε total γκρι σύνολο με μάλλινο μακρύ παλτό της εταιρείας @natancouture με φαρδιά μανίκια τύπου "Balloon" και ασορτί γάντια.


instagram @royalfashionpolice

Λατρέψαμε το μικρό καπελάκι της από τη συλλογή της @maison.fdelvigne με ονομασία "Felucci Hat" ενώ δεν μας πέρασε απαρατήρητο και το σικ clutch @dvf με ανάγλυφο.

Ολοκλήρωσε το κομψό της look με 12ποντες σουέντ γόβες @gianvitorossi, οι οποίες κόστισαν €630.

Πάντα προσέχει κάθε λεπτομέρεια στην εμφάνιση της, καθώς ξέρει πόσο τραβάει την προσοχή και πως ενδεχομένως επηρεάζει με τις στιλιστικές της επιλογές πολλές γυναίκες!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ