Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Πολιορκούσα την Ελένη Ράντου, δεν έπεφτε αλλά τελικά έπεσε» (βίντεο)

Μοιράζεται λεπτομέρειες για την γνωριμία του με την σύζυγο του, Ελένη Ράντου

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου βρέθηκε καλεσμένος στις Στιγμές με τον Μάνο Νιφλή.

Μίλησε μεταξύ άλλων για τη γνωριμία του με τη σύζυγο του, Ελένη Ράντου.

«Την είχα δει σε μία εκπομπή και λέω: Κοίτα τι ωραία που παίζει. Εγώ για να ερωτευτώ κάτι πρέπει να το θαυμάζω. Σύχναζε σε ένα μπαρ που εγώ πήγαινα με τον κιθαρίστα μου συνέχεια και την κοίταζα, δεν της είχα μιλήσει. Επειδή ντρεπόμουν έβαζα τον κιθαρίστα και έπαιρνε τηλέφωνο αυτόν που είχε το μαγαζί να δει αν ήταν εκεί. Κάποια στιγμή την πολιορκούσα αλλά δεν έπεφτε. Τελικά έπεσε», είπε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

 

 

«Δεν είχε σημασία που ήμουν μεγάλο όνομα, ακόμα μου κάνει την πιο αυστηρή κριτική πάντα. Ήμασταν δύο χρόνια μαζί και αποφασίσαμε να παντρευτούμε, έτσι απλά. Δεν έκανα πρόταση γάμου κλασικά, είπαμε να πάμε να παντρευτούμε και παντρευτήκαμε. Μετά ήρθε η Νικολέτα και τρελάθηκα πραγματικά, είχα τη δική μου κόρη», πρόσθεσε.

 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι το αγαπημένο ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 1994 κι έχει αποκτήσει μία κόρη την Νικολέτα, που γεννήθηκε το 1996.

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Ράντου: Τα γενέθλια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Θεσσαλονίκη - Η σπάνια φωτό με την κόρη τους

 

 

«Αγαπώ την ακεραιότητά του, τον παιδικό ρομαντισμό του, την πίστη του στα πράγματα και την εμμονική τάση στη δική του αλήθεια.» έχει δηλώσει η Ελένη Ράντου για τον Βασίλη. «Δεν είναι άτομο που αλλάζει, που προσαρμόζεται και ελίσσεται. Τα εκτιμώ και τα αγαπάω όλα αυτά, γιατί ξέρω ότι έχουν μεγάλο κόστος.

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Ράντου - Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η φωτό από τον γάμο τους το 1994 - «Πώς βασανίζεσαι έτσι, μήπως θες να σε παντρευτώ;»

Με τον Βασίλη είμαστε μαζί εικοσιπέντε χρόνια… λες να μην μ’ έχει απατήσει; Αποκλείεται! Μου αρκεί να μη μ’ έχει προδώσει! Να μην έχει σταματήσει να υπάρχει ανάμεσα μας η ερωτική συνωμοσία. Για μένα οι αληθινές σχέσεις, όταν κρατούν καιρό, είναι συνωμοτικές, η κάθε μια έχει τον δικό της συνωμοτικό κώδικα.».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ