Ο γλυκούλης έφτιαξε «το πιο κιτς σπίτι της Μ.Βρετανίας» που έχετε δει και το καμαρώνει (φωτό)

Περήφανος παρά τα άσχημα χλευαστικά σχόλια!

Ο περήφανος ιδιοκτήτης του ακινήτου με το παρατσούκλι «το πιο κιτς σπίτι της Βρετανίας» είναι ένας ηλεκτρολόγος που είναι περήφανος σήμερα για το σπίτι του και δεν τον ενδιαφέρουν οι σνομπ και κακόβουλες κριτικές.

Ο ηλεκτρολόγος, ο Χένρι Ράιλι προσπαθεί να πουλήσει την ημιανεξάρτητη κατοικία των τριών υπνοδωματίων στο Prescot, στο Merseyside για 180.000 λίρες, είπε πώς έμεινε «έκπληκτος» από την αντίδραση του κόσμου αφού το σπίτι του έγινε viral.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκαναν πανικό και χλεύασαν τη φωτεινή διακόσμηση του σπιτιού, με ροζ και μωβ κορδέλες σκορπισμένες παντού και ένα χαλί με το τύπου Chanel και βελούδινες καρέκλες μέσα στην κουζίνα.

Αλλά μιλώντας αποκλειστικά στο Mail Online, ο κ. Reilly είπε: «Μου ακυρώθηκαν πολλές προβολές. Είμαι έκπληκτος που στους ανθρώπους δεν άρεσε η διακόσμηση. Προφανώς μου αρέσει, είναι το σπίτι μου!'.

Μία γειτόνισσα υπερασπίστηκε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού λέγοντας: «Ζω δίπλα στους Reilly τον τελευταίο περίπου χρόνο και είναι ένα υπέροχο ζευγάρι.

Προσωπικά μου αρέσει το σπίτι τους και η διακόσμηση, αλλά ακόμα κι αν δεν μου άρεσε, ποιος νοιάζεται; Δεν έχει σημασία αν μου αρέσουν οι ροζ κορδέλες στο σπίτι μου, είναι δικό τους σπίτι και εξαρτάται από αυτούς πώς θα το ταιριάξουν.

Ποιος είναι κάποιος που θα πει σε κάποιον ποιος να διακοσμήσει το σπίτι του;».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ