Μέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Θα επιστρέψουν τελικά στο Παλάτι; "Γελοίες & μηδαμινές" οι πιθανότητες, λέει η βασιλική βιογράφος

Μάλλον όχι ...

Ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε πριν μερικές ημέρες «βέβαιος» πως ο καρκίνος του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου, θα επιτρέψει το να επανενωθεί η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, η οποία έχει χωριστεί εδώ χρόνια από τις εντάσεις στους κόλπους της και τις συνταρακτικές εξομολογήσεις.

Ο πρίγκιπας, που ζει από το 2020 στην Καλιφόρνια μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, μετέβη αεροπορικώς στις αρχές Φεβρουαρίου στο Λονδίνο προκειμένου να επισκεφθεί τον βασιλιά Κάρολο, λιγότερο από 24 ώρες μετά την ανακοίνωση για τη διάγνωση του καρκίνου, από τον οποίο πάσχει ο μονάρχης.

«Μπήκα σε ένα αεροπλάνο και πήγα να τον δω αμέσως μόλις μπόρεσα», περιέγραψε ο Χάρι σε δηλώσεις του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο μιας οικογενειακής συμφιλίωσης λόγω αυτής της νέας κατάστασης, ο 39χρονος πρίγκιπας απάντησε: «Ναι, είμαι βέβαιος για αυτό».

«Αγαπώ την οικογένειά μου. Το γεγονός ότι μπόρεσα να πάρω το αεροπλάνο, να τον δω και να περάσω χρόνο μαζί του, είμαι ευγνώμων για αυτό», επισήμανε.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Χάρι - Βασίλισσα Καμίλα, δύο ξένοι: Δεν μπορούν να συνυπάρξουν ούτε στο ίδιο δωμάτιο – Στην συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο, ζήτησε να βγει έξω (φωτό & βίντεο)

Ωστόσο, ένα απότομο τέλος βάζει στα παραπάνω σενάρια η βασιλική βιογράφος, Lady C, η οποία είπε ότι οι πιθανότητες μιας συμφιλίωσης είναι “γελοίες και μηδαμινές”.

Όταν ρωτήθηκε αν οι πρόσφατες κινήσεις του υποδηλώνουν ότι θα μπορούσε να συμφιλιωθεί με την οικογένειά του, η λαίδη Κόλιν Κάμπελ είπε ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε «απελπιστική κατάσταση» καθώς η συμφωνία τους με το Netflix «κινδυνεύει να πέσει στα βράχια».

Συγκεκριμένα τόνισε στο GB News: «Ο Χάρι και η Μέγκαν βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Βλέπουν ένα πολύ άδειο ημερολόγιο για το μέλλον».

«Η συμφωνία τους με το Netflix βρίσκεται σε κίνδυνο και είτε πρόκειται να αναθεωρηθεί πολύ προς τα κάτω από οικονομικής πλευράς για αυτούς είτε θα τερματιστεί» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ