Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι η Βασιλική Τρουφάκου - Η τρυφερή φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα

Με το καλό!

Μία χαρμόσυνη είδηση μοιράστηκε το πρωί της Δευτέρας, η Βασιλική Τρουφάκου.

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους 91,6 χιλιάδες ακολούθους της μία τρυφερή φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει χαϊδεύοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, αποκαλύπτοντας την πρώτη της εγκυμοσύνη.

 

 

"Η ζωή, το θαύμα της ζωής", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Φυσικά μέσα σε λίγα λεπτά η δημοσίευση της 38χρονης συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια με τον κόσμο να της εύχεται για το μωράκι.

Διαβάστε ακόμη: Βασιλική Τρουφάκου: Η συνέντευξη για τις τηλεοπτικές δουλειές και η παρομοίωση με την.. Κάμερον Ντίαζ ! (βίντεο)

Η Βασιλική Τρουφάκου δεν αναφέρεται στα προσωπικά της όταν τη ρωτούν στις συνεντεύξεις της και έτσι δεν έχει αποκαλύψει δημόσια, ποιος είναι ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού. 

 

 

Στην εκπομπή «Γεια σου» αναφέρθηκε το ότι η Βασιλική Τρουφάκου διατηρεί σχέση το τελευταίο διάστημα με άνθρωπο που βρίσκεται εκτός του χώρου του θεάματος. 

Η ίδια η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή, για το γεγονός ότι δεν έχει μαθευτεί η σχέση της. «Αν επισήμως δεν τοποθετηθείς, δεν ασχολείται και κάποιος μαζί σου». Στη συνέντευξη, η ηθοποιός δεν αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ