Κάτια Ταραμπάνκο: «Η τέχνη είναι το τελευταίο πράγμα που μας έχει απομείνει» - «Αφήστε τον Πάνο Βλάχο να εκφραστεί όπως θέλει, γιατί τα λέει και ωραία» (φωτό & βίντεο)

Το μοντέλο υποστηρίζει τον Πάνο Βλάχο

Η Κάτια Ταραμπάνκο ερωτήθηκε από στην εκπομπή «Γεια σου», για τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου και για το πως της φαίνεται όλη αυτή η κατάσταση. 

Το μοντέλο δεν δίστασε ούτε στιγμή να απαντήσει και είπε, «Η τέχνη είναι το τελευταίο πράγμα που μας έχει μείνει για να εκφραστούμε ελεύθερα. Οπότε, μην μας το παίρνετε και αυτό. Ό,τι πούμε πια, πιάνεται και μπαίνει κάτω από το μικροσκόπιο, οπότε υπάρχει ένας βιασμός της ελευθερίας του λόγου. Διαφωνώ με τη στάση που υπάρχει απέναντι στον Πάνο Βλάχο. Αφήστε το παιδί να εκφραστεί όπως θέλει, γιατί τα λέει και ωραία».

Το μοντέλο τον γνωρίσαμε μέσα από την νίκη της στο  στο GNTM 2, όπου μοιράστηκε το έπαθλο με την Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Το μοντέλο κατάγεται από τη Μαριούπολη της Ουκρανίας. Στην Ελλάδα ήρθε όταν ήταν 6 ετών.

Διαβάστε ακόμα: Πως να ντυθεί κομψά μία νέα γυναίκα! Μας έδειξαν η Κάτια Ταραμπάνκο & η Βιργινία Δικαιούλια - Το faux pas της Μαριάντας Πιερίδη (φωτό)

Είναι γεννημένη στις 21 Οκτωβρίου του 1996.

Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports.

Με το modelling ασχολείται επαγγελματικά από τα 15.

Είναι επίσης πολύ ενεργή στα social media, καθώς έχει 134 χιλιάδες ακόλουθους.

Διαβάστε ακόμα: Κάτια Ταραμπάνκο: Μοιράζεται τη δική της ιστορία με την ψωρίαση - «Ήμουν χάλια ψυχολογικά, ήταν σε όλο μου το σώμα» (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ