Παντελής Παντελίδης: Ο τραγουδιστής θαύμα που έγινε διάσημος μέσα σε 2 χρόνια – Το τραγικό τροχαίο έκλεισε άδικα την ζωή του (φωτό & βίντεο)

Ένας άξιος καλλιτέχνης που έφυγε μόλις 32 ετών

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα 18 Φεβρουαρίου από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ένας από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές που γνώρισε η Ελλάδα, ο οποίος γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1983 έγινε γνωστός μέσω της πλατφόρμας YouTube, όπου ο ίδιος αναρτούσε τα βίντεο του τραγουδώντας και παίζοντας με την κιθάρα με σκοπό να μην τα ξεχάσει.

Είχε ένα μεγάλο όνειρο, να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν είχε σχετικές σπουδές και ήταν αυτοδίδακτος.

 

 

Έμαθε μόνος του να παίζει κιθάρα, την οποία του την έκανε δώρο ο πατέρας του, γιατί πήρε καλούς βαθμούς στο σχολείο. Ξεκίνησε να παίζει σε ηλικία 11 ετών, στα 13 του έγραψε τα πρώτα του τραγούδια και σε ηλικία 14-15 χρονών τα ερμήνευε με την κιθάρα του.

Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά κέντρα ενώ παράλληλα εργαζόταν στο Πολεμικό Ναυτικό.

Το 2012 ο Κώστας Μπερτάκης τον έφερε σε επαφή με τον Βασίλη Καρρά και αποφάσισαν να κλείσουν συμβόλαιο για το σχήμα "ΚΑΡΡΑΣ - ΠΑΟΛΑ - ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ" στο Teatro music hall.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Στα χνάρια του Παντελή Παντελίδη ο αδελφός του Κωνσταντίνος - Μόλις υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο (Φωτό & Βίντεο)

Τότε ο Παντελής Παντελίδης αποφασίζει να παραιτηθεί από το Πολεμικό Ναυτικό για να ακολουθήσει το όνειρο του που είχε ήδη αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα.

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο Αλκοολικές οι νύχτες που κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος.

Ο τραγουδιστής βραβεύτηκε στην 10η απονομή των μουσικών βραβείων MAD το 2013 για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη.

Το 2014 κερδίζει στην ίδια εκδήλωση το ειδικό βραβείο mad greekz για το τραγούδι "Όνειρο ζω".

Το 2015 κερδίζει το βραβείο για τον "καλύτερο καλλιτέχνη έντεχνης ή λαϊκής μουσικής" και το ειδικό βραβείο mad greekz για το τραγούδι "Γίνεται".

Ο Παντελίδης αναδείχθηκε χάρη στην ψήφο του κοινού ως ο "καλύτερος άνδρας καλλιτέχνης του 2016" στα MAD Video Music Awards.

Το βραβείο του παρέλαβαν τα αδέρφια και οι φίλοι του τραγουδιστή εκφράζοντας παράλληλα την ευχαρίστηση τους για την υποστήριξη του κόσμου στα τέσσερα χρόνια πορείας του.

Πως πέθανε;

Ο Παντελίδης σκοτώθηκε τα ξημερώματα  στις 18 Φεβρουαρίου 2016, σε τροχαίο δυστύχημα σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης με την συνδετήρια οδό του Πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Ελληνικού και της συνοικίας του Ελληνικού, ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο Mercedes, το οποίο έφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες. Αφού οι τεχνικοί της τροχαίας τον απεγκλώβισαν από το όχημα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

 

Για ακόμη μία χρονία ο αδερφός του και επίσης τραγουδιστής Κωνσταντίνος Παντελίδης κάνει μία συγκινητική ανάρτηση για τον Παντελή: 

 

 

Διαβάστε ακόμα: Παντελής Παντελίδης: Συγκίνησε ο αδερφός του στο «Σπίτι με το MEGA» τραγουδώντας για την επέτειο του θανάτου του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ