Ερασμία Μάνου για τίτλους τέλους με Βασίλη Δημάκη: «Το ανακοίνωσε ο ίδιος» - «Τον πόνο μου μ’ αρέσει να τον περνάω μόνη μου» (φωτό & βίντεο)

Χώρισε η κόρη της Σοφίας Βόσσου με τον φυλακόβιο πρώην συζυγό της

Η Ερασμία Μάνου με την σειρά της επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον κατάδικο Βασίλη Δημάκη.

Το ανακοίνωσε μέσα από το facebook στους ακολούθους της, με αφορμή τα 41α γενέθλιά της.

Πιο συγκεκριμένα η καλλιτέχνης έγραψε:

 

«41 γράφει το κοντέρ. Προορισμός και πυξίδα μου είναι το φως, η αλήθεια, η χαρά, η καθαρή αγάπη, η μπέσα και η αξιοπρέπεια. Με αυτά τα έξι, όσο μεγαλώνω, δεν επιτρέπω να παίζει κανείς. Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους σας για τις υπέροχες ευχές που νομίζω είναι περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστώ στη μαμά μου και στα φιλαράκια μου, που μετατρέπουν πάντα το δηλητήριο σε δροσερό νερό αγάπης.

Τέλος, αναφορικά με τον χωρισμό μας με τον Βασίλη που γνωστοποιήθηκε χθες από τον ίδιο, θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα. Βλέπετε, πάντα μου ήταν εύκολο να μοιράζομαι την χαρά μου αλλά τον πόνο μου, μου αρέσει να τον περνάω μόνη μου, στη σιωπή. Σας αγαπώ πολύ όλους!!».

Διαβάστε ακόμα: Χώρισε η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου – «Έλυσαν» το Σύμφωνο Συμβίωσης με τον φυλακόβιο σύντροφό της (φωτό & βίντεο)

ΕΡΑΣΜΙΑ

Δείτε και σχετικό βίντεο:

 

 

Διαβάστε ακόμα: Σ. Βόσσου: «Αν θέλει η Ερασμία, θέλω ένα εγγόνι - Ο Βασίλης δεν είναι ισόβια, θα συμβιώσουν» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ