Σπάνια εμφάνιση της Ελένης Ερήμου: Λαμπερή η ηθοποιός στην παράσταση «Δύο Χέστηδες» (φωτό & βίντεο)

Η Ελένη Ερήμου δεν χάνει παράσταση!

Η Ελένη Ερήμου παρακολούθησε στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν την παράστασή «Δύο Χέστηδες», σε σκηνοθεσία του Βασίλη Παπαβασιλείου που με μαεστρία έχει κάνει και την μετάφραση της μονόπρακτης φαρσοκωμωδίας-βαριετέ (βωντβίλ), γραμμένη το 1860 από τον δημοφιλή και -επίσης- μαιτρ του είδους, Ευγένιο Λαμπίς σε συνεργασία με τον Μαρκ Μισέλ.

Η απολαυστική κωμωδία που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σατιρίζει μέσα από ξεκαρδιστικές καταστάσεις τόσο τις ανθρώπινες αδυναμίες, όσο και τα κοινωνικά ήθη της εποχής της.

Η Ελένη Ερήμου πρωταγωνίστρια σε δεκάδες ελληνικές ταινίες φωτογραφήθηκε χαμογελαστή μετά το τέλος της παράστασης με τον θεατρικό παραγωγό Τάσο Παπανδρέου δίπλα της και την ηθοποιο- σκηνοθέτιδα Μαριάννα Κάλμπαρη (δεξιά).

NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Η Ελένη Ερήμου σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Π. Κατσέλη, στην Πάντειο και τη Νομική Αθηνών.

Εμφανίστηκε πρώτη φορά στον κινηματογράφο, το 1962 με την ταινία «Δεν Γνώρισα Μητέρα» και στο θέατρο ανέβηκε το 1968 με το έργο «Πέερ Γκυντ» του Ίψεν.

Την αγαπήσαμε μέσα από τους ρόλους της σε δεκάδες ελληνικές ταινίες, έγινε όμως διάσημη ως η κόρη του Διονύση Παπαγιαννόπουλου στην ταινία που πρωταγωνίστησε ο Κώστας Βουτσάς «Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά».

Διαβάστε ακόμη: Η Ελένη Ερήμου σε σπάνια εμφάνιση: Στην ΕΡΤ2 «Η ζωή είναι στιγμές» με τον Ανδρέα Ροδίτη (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ