Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Ταύρο - Νευρικότητα, ανυπομονησία & βιασύνη

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ταύρο μέχρι το απόγευμα. Η ατμόσφαιρα αλλάζει τις απογευματινές ώρες, καθώς η Σελήνη συναντά σε τετράγωνο τον Ήλιο δημιουργώντας νευρικότητα, βιασύνη, ανυπομονησία. Τις απογευματινές ώρες η Αφροδίτη αποχωρεί από τον Αιγόκερω και προχωρά στον Υδροχόο δίνοντας έμφαση στη συλλογικότητα, τη φιλία, την αλληλεγγύη. Θα ευνοήσει περισσότερο Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους στις σχέσεις αλλά και στα οικονομικά. Η Σελήνη προχωρά, μετά την άφιξη της Αφροδίτης στον Υδροχόο, στο ζώδιο των Διδύμων σχηματίζοντας στο τέλος της ημέρας δυο θετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα δίνοντας μας ευκαιρίες να απολαύσουμε ένα πιο όμορφο βράδυ.

ΚΡΙΟΣ

Τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη «σκοντάφτει» πάνω στον Ήλιο σχηματίζοντας όψη τετραγώνου μπορεί να παρασυρθείτε σε παρορμητικές συζητήσεις, να νιώσετε μεγαλύτερο εκνευρισμό, να είστε βιαστικοί σε θέματα οικονομικά κι επαγγελματικά, αλλά δύσκολα να καταφέρνετε να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Η Σελήνη παίρνει θέση στους εξωστρεφείς κι επικοινωνιακούς Διδύμους και μάλιστα τις βραδινές ώρες σχηματίζει όμορφες όψεις με την Αφροδίτη που μόλις κατέφθασε στον Υδροχόο και τον Πλούτωνα. Έτσι το βράδυ μπορείτε να περιμένετε καλύτερη επικοινωνία με συνεργάτες, φίλους, συγγενείς, ενώ θα είστε κι εσείς πιο εκδηλωτικοί στα συναισθήματα σας. Από σήμερα η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι τις 11/03 φέρνει περισσότερη στήριξη από φίλους και συνεργάτες ενισχύοντας το συλλογικό πνεύμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το απόγευμα ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη προχωρά στον Υδροχόο μες τον τομέα της καριέρας και σας ανοίγει έναν καινούριο δρόμο στα επαγγελματικά, δίνοντας σας την ευκαιρία να «φανείτε» περισσότερο, να περιποιηθείτε την «εικόνα» της δουλειάς σας προς τα έξω και να έχετε επαφές με άτομα τα οποία θα μπορούσαν να σας προτείνουν κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο. Από δω και κάτω να έχετε μάτια και αυτιά ανοιχτά γιατί οι ευκαιρίες θα είναι σημαντικές και αυτό θα το διαπιστώσετε ακόμη περισσότερο στην πορεία του Φεβρουαρίου που θα σας κάνει ακόμη πιο δυναμικούς και απαιτητικούς. Σε προσωπικό επίπεδο η Αφροδίτη ευνοεί τις δοκιμασμένες σχέσεις και όχι τους πειραματισμούς. Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας μέχρι το βράδυ, αλλά το απόγευμα χρειάζεται προσοχή τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και στα επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο από σήμερα μέσα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο της περιπέτειας και των ανοιχτών οριζόντων σαν μια ευλογία για το «παρακάτω» της ζωής σας, αφού πέρα από τη διάθεση σας θα σας ανοίξει και νέους δρόμους στην επικοινωνία, στις σπουδές και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Τώρα με τη βοήθεια της Αφροδίτης σχεδιάζετε το μέλλον σας, ακόμη κι αν τα όνειρα υλοποιηθούν σε δεύτερο χρόνο. Τώρα θα βάλετε τις βάσεις. Η Αφροδίτη θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική και στις προσωπικές σας σχέσεις κι επαφές και στην ερωτική σας ζωή μετά από ένα διάστημα που κάπως δημιούργησε ανισορροπίες. Σήμερα η Σελήνη προχωρά το βράδυ στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο δυναμικούς και διεκδικητικούς. Θα θέλετε να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας, να αναλάβετε πρωτοβουλίες πιθανώς και να ηγηθείτε σε κάποια φάση. Απλά προσέξτε καθώς η Σελήνη συναντά σε όψη τον Πλούτωνα να μη γίνετε πολύ πιεστικοί με τους άλλους χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ