Ατλάντα: Έμαθε ότι ο σύζυγός της την απατά – Ζήτησε να παντρευτούν την ερωμένη του (φωτό)

"Πάντα ήθελα μία μεγάλη οικογένεια"

Ένα πραγματικά ασυνήθιστο story για τον κόσμο μας.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θα ενοχληθεί αν ο/η συντοφός τους, τους απατήσει.

Παρόλα αυτά μία γυναίκα στην Ατλάντα των ΗΠΑ ονόματι Yazzy Naoki Williams, πληροφορήθηκε ότι ο συζυγός της,Tyquan Kennedy, την απατά και όχι απλά τον συγχώρεσε αλλά του πρότεινε κιόλας να παντρευτούν όλοι μαζί!

Όπως ανέφερε, ο μόνος λόγος που δεν του θύμωσε, είναι γιατί πάντα ονειρεύονταν να έχει μια μεγάλη οικογένεια

Για αυτόν τον λόγο πρότεινε στον άνδρα να παντρευτεί τη γυναίκα (Cece Sampson) και να μένουν όλοι μαζί, παρά να χωρίσουν ή να συνεχίσει να πηγαίνει με άλλες κρυφά, σύμφωνα με την Sun.

Διαβάστε ακόμα: Απρόβλετη ιστορία αγάπης: Η Χάιλι Μιλκς δώρισε σε άγνωστο το νεφρό της – Γνώρισε τον αδερφό του και τον ερωτεύτηκε παράφορα (φωτό & βίντεο)

Τελικά, οργάνωσαν τον γάμο με τέτοιο τρόπο που θα παντρεύονταν ταυτόχρονα τον άνδρα και οι δύο γυναίκες, ενώ το μυστήριο έγινε σε εκκλησία που επιτρέπει την πολυσυντροφικότητα.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη ένωση είναι άτυπη και όχι επίσημη, καθώς απαγορεύτεται η πολυγαμία.

Πλέον, το ασυνήθιστο ζευγάρι διατηρεί κοινό λογαριασμό στα social media, όπου δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή, ενώ σχεδιάζει το κοινό τους μέλλον.

Διαβάστε ακόμα: Η 25χρονη Τάιλα «κοιμήθηκε» με 22 άντρες κατά τη διάρκεια των 10ήμερων διακοπών της – Έψαχνε παρηγοριά στον χωρισμό της (φωτό & βίντεο)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ