Ο Καρδιτσιώτης μελισσοκόμος με το ράστα μαλλί που έγινε viral – Ποιος είναι ο αγρότης, Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος (φωτό & βίντεο)

Ο Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα πάνω με την μαχητικότητά του στις κινητοποιήσει των αγροτών

Τον γνωρίσαμε τις τελευταίες μέρες, ήταν μπροστά στις κινητοποιήσεις των αγροτών, εμφανίστηκε σε συνδέσεις καναλιών για να πει τα προβλήματά του, μαχητικός με μαλλιά ράστα.

Ο Καρδιτσιώτης Αλέξανδρος Γιαννακόπολους έκλεψε τις εντυπώσεις εκτός από το look του και για αυτά που είπε. Αγαπά τη δουλειά του μελισσοκόμου, κοπιάζει για αυτή, θέλει το προϊόν του να έχει αξία μία χρονιά όπου η παραγωγή θα είναι μειωμένη έως και 70%.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ράστα του, αλλά κυρίως ο χαρακτήρας του, η ευγένειά του και ο τρόπος που τοποθετείται για τα ζητήματα που απασχολούν των πρωτογενή τομέα έχουν τραβήξει την προσοχή, με αρκετό κόσμο να αναρωτιέται ποιος είναι.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ποιος είναι ο μαχητικός Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος

Ο Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος λοιπόν, είναι ο γραμματέας του Συλλόγου Μελισσοκόμων Καρδίτσας. Με μεστό και ουσιαστικό λόγο επισημαίνει τις βασικές διεκδικήσεις των μελισσοκόμων και γίνεται η αφορμή για να γίνουν γνωστά στο πανελλήνιο τα αιτήματα του κλάδου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ακόμα και όταν οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να τον διεκόψουν, γυρνώντας τη συζήτηση στα μαλλιά του, εκείνος βρίσκει τον τρόπο να την επαναφέρει στο αρχικό της θέμα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Όπως ακριβώς έκανε όταν φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΙ. Όταν ο δημοσιογράφος αποφάσισε να τον διακόψει και να τον ρωτήσει κάτι εντελώς άσχετο, αναφορικά με την κόμη του και τα ράστα του, ο μελισσοκόμος επικαλούμενος ότι ο δημοσιογραφικός χρόνος είναι περιορισμένος, συνέχισε ακάθεκτος να μιλά για το νοθευμένο και φιλτραρισμένο μέλι και να παρουσιάζει τα προβλήματα του κλάδου.

«Εισάγεται νοθευμένο και φιλτραρισμένο μέλι χωρίς γύρη, μπλέκεται μαζί με ελληνικό και γίνεται ένα χαρμάνι και πωλείται ως ελληνικό στα ράφια. Εμείς θέλουμε να τεθεί συγκεκριμένη ποσότητα γύρης που θα περιέχεται στο μέλι που θα λέμε ότι είναι ελληνικό. Να ξέρει ο καταναλωτής τι μέλι παίρνει», τονίζει χαρακτηριστικά.

Όταν ο Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος δεν φροντίζει τα μελίσσια του ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος αγαπά το άθλημα, δηλώνει Πανιώνιος και είναι τερματοφύλακας στον Άρη Καρδίτσας. Όσοι ασχολούνται με τις ερασιτεχνικές κατηγορίες μάλιστα κάνουν λόγο για «ένα τρομερό παιδί».

Δείτε σχόλια στα social media για τον μελισσοκόμο

Φυσικά, κάθε φορά που εμφανίζεται σε κάποιο Μέσο, στο Χ επικρατεί πανικός, με τους χρήστες να σχολιάζουν την κουπ του με χιουμοριστικό και ευφάνταστο τρόπο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ