Vintage pics: O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ την εποχή που έκανε body building – Συνεχίζει να «φουσκώνει» τους μυς του! (φωτό)

Take us back Arnold!

Ο Αυστριακής καταγωγής ηθοποιός, παραγωγός, επιχειρηματίας, εκδότης, καλλιτέχνης του bodybuilding και πολιτικός Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ανέβασε στο Instagram vintage pics από τα νεανικά του χρόνια, φορώντας ένα καυτό μαγιό με λουλούδια. 

Εκείνη ήταν η περίοδος που έγινε διάσημος ως bodybuilder, κερδίζοντας επανειλημμένα τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Mr. Olympia.

Στη συνέχεια, εισήλθε στον κινηματογράφο και έγινε ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς δράσης, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες όπως το "Terminator," "Predator," και "Total Recall."

Στην αναρτησή του γράφει ο Σβαρτσενέγκερ:

"Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τον ήλιο και μία καλή γυμναστική!"

Μάλιστα μας προτρέπει να εγγραφούμε στο Pump Club του, στο σύνδεσμο στο βιογραφικό του .

Με σκοπό να μάθουμε πώς να κάνουμε σωστά αυτές τις ασκήσεις και να ακούσουμε μερικές ιστορίες απότα παλιά που δεν έχει ξαναπεί σε κανέναν!

Διαβάστε επίσης: Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Έγινα 40 χρονών ως Αμερικανός πολίτης, τα χρωστάω όλα στην Αμερική - I am made in America (βίντεο)

Δείτε την ανάρτηση: 

 

 

Εκτός από την καριέρα του στον κινηματογράφο, ο Σβαρτσενέγκερ υπηρέτησε ως κυβερνήτης της Καλιφόρνια από το 2003 έως το 2011.

Αν και άφησε την πολιτική, συνέχισε να είναι ενεργός σε πολλούς τομείς της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης των περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών και της φιλανθρωπίας.

Διαβάστε επίσης: Arnold Schwarzenegger: Αποκαλύπτει τη σχέση που είχε με τον πατέρα του - "Ήταν ένας τύραννος ναζιστής" (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ