Πρίγκιπας Χάρι - Βασίλισσα Καμίλα, δύο ξένοι: Δεν μπορούν να συνυπάρξουν ούτε στο ίδιο δωμάτιο – Στην συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο, ζήτησε να βγει έξω (φωτό & βίντεο)

Σοκαριστικό!

Φήμες θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι να μην θέλει να βρεθεί στο ίδιο δωμάτιο με τη βασίλισσα όσο θα  μιλούσε  με τον καρκινοπαθή πατέρα του, βασιλιά Κάρολο Γ'.

Σύμφωνα με την Telegraph, η φίλη της  βασίλισσας Καμίλλα και Βρετανίδα δημοσιογράφος Πετρονέλα Γουέιτ είπε: «Ο Χάρι, ακούω, προτίμησε να μην είναι στο ίδιο δωμάτιο με τη θετή μητέρα του όσο θα μιλούσε  στον Βασιλιά».

Ο Δούκας του Σάσεξ πραγματοποίησε αεροπορική επίσκεψη στο Λονδίνο από την Καλιφόρνια την περασμένη εβδομάδα για να δει τον πατέρα του για 45 λεπτά μετά την αιφνιδιαστική αποκάλυψη του καρκίνου του μονάρχη της Αγγλίας.

Ο Βασιλιάς είδε τον Χάρι μόνο για μισή ώρα για να κρατήσει χαμηλά τα επίπεδα άγχους του, σύμφωνα με τον βασιλικό ειδικό Robert Jobson.

Είπε στη Sun: «Δεν πρέπει να ανεβαίνει η αρτηριακή του πίεση. Ο Βασιλιάς δεν είναι πολύ καλά, όποιος τύπος καρκίνου κι αν είναι, υποβάλλεται σε θεραπεία.

Το καλύτερο πράγμα για αυτόν είναι η ηρεμία».

Δεν είναι κρυφό ότι ο Χάρι και η Καμίλλα έχουν προβληματική σχέση αφού ο Δούκας ισχυρίστηκε στα απομνημονεύματά του Spare τον περασμένο Ιανουάριο ότι η θετή μητέρα του διέρρεε ιστορίες για τη βασιλική οικογένεια στα μέσα ενημέρωσης για να ενισχύσει την εικόνα της.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος: Ξανά στο Λονδίνο για τις θεραπείες του για τον καρκίνο - Καταβεβλημένος χαιρέτησε το πλήθος!

Την χαρακτήρισε επίσης «επικίνδυνη», «κακή» και ισχυρίστηκε ότι «τον είχε θυσιάσει» για να βελτιώσει τη φήμη της.

Σε μια τηλεοπτική συνέντευξη για την προώθηση του βιβλίου του πρίγκιπα Χάρι τον περασμένο Ιανουάριο με τον Άντερσον Κούπερ στην εκπομπή 60 Minutes του CBS News, ο Χάρι εξήγησε τους ισχυρισμούς του.

Ο Δούκας είπε: «Ήταν το τρίτο άτομο στον γάμο τους, έπρεπε να αποκαταστήσει την εικόνα της».

«Αυτό την έκανε επικίνδυνη λόγω των σχέσεων που σφυρηλατεί με τον βρετανικό Τύπο».

 

 

«Λόγω των διασυνδέσεων που έχει… υπήρχε ανοιχτή προθυμία και από τις δύο πλευρές για ανταλλαγή πληροφοριών».

Η στενή φίλη της Καμίλλα, Fiona Shelburne, Lady Lansdowne είπε επίσης στην Sun: «Φυσικά και την ενοχλεί, φυσικά και πονάει. Αλλά δεν το αφήνει να τη φτάσει».

Οι σχέσεις τους μέχρι σήμερα δεν έχουν αλλάξει. Ούτε η άσχημη κατάσταση του Βασιλιά φαίνεται να τους "ενώνει" 

Διαβάστε ακόμη: Γέροντας Εφραίμ για βασιλιά Κάρολο: «Επικοινώνησε μαζί μου μετά την διάγνωσή του με καρκίνο, πιστεύω ότι θα το ξεπεράσει» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ