20 χρόνια μετά τον θρίαμβο του Euro 2004: Η βράβευση του Ότο Ρεχάγκελ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Η Μαρέβα τίμησε την Φανή Χαλκιά, δείτε φωτό και βίντεο

Τα βραβεία Gazzetta Awards

Το όνομά του στο Hall of Fame του Gazzetta προσέθεσε ο Ότο Ρεχάγκελ. Ο Γερμανός προπονητής που λατρεύτηκε από κάθε Έλληνα, οδηγώντας την Εθνική Ελλάδος στην κατάκτηση του Euro 2004 αλλά και την πορεία στο Μουντιάλ του 2010, τιμήθηκε στα Gazzetta Awards και βραβεύτηκε από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Τώρα που πήρα το βραβείο, έδωσα ευχή στον πρωθυπουργό να παίρνει έξυπνες αποφάσεις όπως εμείς στην Πορτογαλία το 2004. Οταν είσαι κάπου υπεύθυνος, πρέπει να παίρνεις αποφάσεις που να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Γνώρισα την αδερφή σας, Ντόρα Μπακογιάννη και περασαμε ωραίες στιγμές», είπε ο Ρεχαγκελ κατά την απονομή του.

«Τα βραβεία αυτά να συμπέσουν με το άνοιγμα των γηπέδων με διαφορετικούς κανόνες»

«Θέλω να σας πω πόσο συγκινημένος είμαι σήμερα και πόσο τιμητικό είναι για εμένα να βραβεύσω έναν άνθρωπο, ο οποίος υπήρξε πρωταγωνιστής μιας μοναδικής διαδρομής, μιας μοναδικής προσπάθειας που έφερε την πατρίδα μας στην κορυφή της Ευρώπης. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το καλοκαίρι του 2004. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι 20 χρόνια μετά να τιμήσουμε το στρατηγό αυτής της προσπάθειας. Είναι μια ενδιαφέρουσα συγκηρία. Θέλω να ευχηθώ τα βραβεία να συμπέσουν με το άνοιγμα των γηπέδων με διαφορετικούς κανόνες από αυτούς που ζήσαμε και βιώσαμε στο παρελθόν» είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

 

Δείτε βίντεο και φωτό από την εκδήλωση

 

 

 

 

gazzetta_awards-_5_

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Gazzetta Awards

gazzetta_awards-_8_

gazzetta_awards-_7_

gazzetta_awards-_9_

gazzetta_awards-_6_

gazzetta_awards-_3_

gazzetta_awards-_11_

gazzetta_awards-_1_

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ