Έρικ Παρκς- Αλεξάνδρα Γεράρδη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας: Ποιος είναι ο επικοινωνιολόγος του Κυριάκου Μητσοτάκη που παντρεύτηκε (φωτό & βίντεο)

Ο Έρικ Θανόπουλος-Παρκς που παντρεύτηκε είναι γκουρού των ψηφιακών μέσων

Ο Έρικ Θανόπουλος-Παρκς παντρεύτηκε το Σάββατο την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Γεράρδη, ανεβάζοντας ένα ποστ με δύο φωτογραφίες.

Ο Έρικ Παρκς είναι επικοινωνιολόγος εκ των στενών συνεργατών του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, θεωρείται γκουρού στα ψηφιακά μέσα, για τους άλλους μιας και ο ίδιος αρέσκεται πίσω από τους προβολείς.

 

 



Παρούσα στο μυστήριο ήταν και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, που ευχήθηκε μέσω Facebook στο ζευγάρι «να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά», αναρτώντας επίσης φωτογραφίες. 

 

 

«Σκηνές από έναν γάμο δυο υπέροχων ανθρώπων, που σκορπούν γύρω τους αγάπη και μας θυμίζουν ότι αξίζει να παλεύεις για αυτήν», έγραψε.

 

 

Παρών στο μυστήριο ήταν και ο νεόνυμφος Γιάννης Μπρατάκος, ο οποίος έκανε και ανάρτηση.

 

 

Ποιος είναι ο Έρικ Θανόπουλος-Παρκς

Ο 'Ερικ Θανόπουλος-Παρκς είναι ίσως ο λιγότερο γνωστός στο ευρύ κοινό σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και μέλος του ευρύτερου επιτελείου του, αλλά η δουλειά που έχει κάνει είναι αντιστρόφως ανάλογη της αναγνωρισιμότητας που έχει.

Άτυπος σύμβουλος του πρωθυπουργού όσο ήταν ακόμα αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο σαραντάρης Ελληνοαμερικανός ασχολείται με τα ψηφιακά εργαλεία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Νέας Δημοκρατίας -πλέον και της κυβέρνησης- και αποτελεί έναν πολύτιμο κρίκο στην αλυσίδα της επικοινωνιακής στρατηγικής του κ. Μητσοτάκη.

Η παρουσία του στο Μαξίμου δεν είναι τακτική, ενώ σπάνια συμμετέχει σε συσκέψεις, αλλά η συμβολή του στην εικόνα της Ν.Δ. στο Διαδίκτυο και στα social media είναι καθοριστική.

Ο Έρικ Παρκς γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Σπούδασε Εγκληματολογία στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ στις ΗΠΑ και Νομική στο Πανεπιστήμιο του Εσεξ στη Βρετανία και ξεκίνησε να εργάζεται ως δικηγόρος στο Κολοράντο, για να κάνει πολύ γρήγορα στροφή στην καριέρα του και να ασχοληθεί με τις τηλεπικοινωνίες, τον σχεδιασμό βιντεοπαιχνιδιών και την ψηφιακή διαφήμιση στην Αμερική, στα Βαλκάνια και, φυσικά, στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ