Η Αθηναΐς Νέγκα αποκαλύπτει: "Τα πρώτα 1-2 χρόνια υπήρχαν δύο παρουσιαστές που μου έκαναν «δημόσιο bullying» - Με έλεγαν μάγισσα, απαίσια..." (βίντεο)

Τα λέει όλα

Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωίαν σε Είδον" βρέθηκε η Αθηναΐς Νέγκα.

Η δημοφιλής δημοσιογράφος μίλησε για την κριτική που είχε δεχθεί όταν πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση.

«Είμαι ίσως απόμακρη, δεν είμαι πάρα πολύ κοινωνική. Είμαι επικοινωνιακή λόγω δουλειάς αλλά δεν είμαι καθόλου σκοτεινή. Έκανα ραδιόφωνο πάρα πολλά χρόνια, η φάτσα μου παραμένει σχετικά άγνωστη. Οι περισσότεροι με αναγνωρίζουν από τη φωνή», απάντησε η Αθηναΐς Νέγκα σε σχετική ερώτηση.

«Νομίζω ότι στην τηλεόραση κάποιοι ενοχλήθηκαν, αισθάνθηκαν ότι είμαι παρείσακτη. Δεν ήμουν αυτό που είχαν συνηθίσει. Ήθελαν να με βάλουν στην ομάδα του «αυτή είναι σκοτεινή και περίεργη», γιατί απλώς ήμουν διαφορετική», συμπληρώνει η δημοσιογράφος.

«Η αλήθεια είναι ότι τα δύο πρώτα χρόνια είχα υποστεί ένα δημόσιο bullying από δύο παρουσιαστές, που ήταν πάρα πολύ σκληρό. Θέλω να τα αφήσω να περάσουν. Υπήρξε όμως ένας που δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το έκανε», περιγράφει η Αθηναΐς Νέγκα στη συνέχεια.

«Υπήρχε συνάδελφος που έκανε ραδιόφωνο και έκανε εισαγωγή λέγοντας «αυτή η μάγισσα, η απαίσια, η έτσι, η αλλιώς». Μου φάνηκε τόσο ηλίθιο και ντροπιαστικό για τον ίδιο… και δεν νομίζω ότι είναι και κακό παιδί, για να είμαι ειλικρινής», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέρω γιατί το έκαναν, ίσως ήμουν ένας εύκολος στόχος να πουν ότι «αυτή είναι έτσι». Πολλές φορές για να πει κάποιος κάτι στον αέρα ή θέλουν να τα «χώσουν» σε κάποιον, λένε «αυτή η Νέγκα, που είναι έτσι, που είναι αλλιώς»… γεμίζει το στόμα, περάσανε 30 δευτερόλεπτα, πάμε στο επόμενο θέμα.

Δεν είναι ακριβώς εσκεμμένο. Είναι μία φοβία προς το διαφορετικό, μία ενόχληση ότι: ήρθε αυτή τώρα να μας κάνει την έξυπνη», κατέληξε για το θέμα η Αθηναΐς Νέγκα.

Τώρα απολαμβάνουμε τη δημοσιογράφο στην δική της εκπομπή  “Καλύτερα Αργά” μέσα από το Action 24.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @athinaisnega

Διαβάστε ακόμη: Η Αθηναΐς Νέγκα πήρε 2-3 κιλά στην κοιλιά και τα βάζει με τις ορμόνες της - '' Ας το δεχτώ, γιατί μεγαλώνω''

Mας συστήνει καλεσμένους που γνωρίζουμε καλά και θέλουμε να μάθουμε καλύτερα, με δημιουργική ασάφεια και χιούμορ επίτηδες και κατά λάθος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ