Γιώργος Σουξές: «Κάθε μέρα λέω στον γιό μου “Σ’ αγαπώ”» - «Θέλω να ξέρει ότι είμαι εκεί για αυτόν» (φωτό & βίντεο)

Τι είπε ο ηθοποιός για το "Ναυάγιο";

Ο Γιώργος Σουξές αναφέρθηκε στον ρόλο του παπά στη σειρά "Ναυάγιο" , μίλησε για το πως ένιωσε όταν διάβαζε τα πρώτα σενάρια και ανέφερε λεπτομέρειες σχετικά με τη σχέση του με τον γιο του, κατά τη συνέντευξή του στην εκπομπή "MEGA Καλημέρα".

«Όταν διάβασα τα πρώτα σενάρια προβληματίστηκα. Ο ‘παπά – Γρήγορης’ είναι ένας άνθρωπος με βαθιά πίστη στον Θεό. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάποιον άνθρωπο που να πιστεύει τόσο αληθινά στον Θεό όσο ο ρόλος μου» είπε ο Γιώργος Σουξές.

Στην πορεία, ο ίδιος αποκάλυψε την αδυναμία που έχει στον γιο του και την απάντηση που θα του έδινε, αν του έλεγε ότι θέλει γίνει ηθοποιός.

 

 

«Εάν ο γιος μου ερχόταν και μου έλεγε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, θα του έλεγα ότι υποκριτικά δε θα με ξεπεράσει. Η συμβουλή που δίνω στον γιο μου είναι σε ό,τι κάνει να είναι πρώτος και ευτυχισμένος. Κάθε μέρα λέω στον γιο μου “σ’ αγαπώ”. Θέλω να ξέρει ότι είμαι εκεί για αυτόν» ανέφερε σχετικά με αυτό, ο Γιώργος Σουξές.

 

 

Όταν ερωτήθηκε αν έχει αισθανθεί ποτέ οικονομική ανασφάλεια, ο ηθοποιός απάντησε " Φυσικά, πολλές φορές. Μάλιστα πολλές φορές είπα πως αν δεν βγαίνω οικονομικά θα πιάσω μία άλλη δουλειά. Εγώ είμαι άνθρωπος που θέλει να επιβιώνει".

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Σουξές: «Το πιο δύσκολο πράγμα στην πορεία μου ήταν να κρατήσω την ποιότητα & να μην ευτελίσω την δουλειά μου» (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ