Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Υποτονικό πρωινό με έλλειψη συγκέντρωσης - Χαρούμενη διάθεση μετά το μεσημέρι

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Δευτέρα παίρνει άνετα τον τίτλο της τσαγκαροδευτέρας, ειδικά το πρωί, καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και δημιουργεί πιο υποτονική διάθεση, έλλειψη συγκέντρωσης και απουσία όρεξης για συναναστροφές. Ευτυχώς στην πορεία της μέρας η τελευταία της όψη από τους Ιχθύς είναι το εξάγωνο με τον Άρη προς το μεσημέρι και αποκτούμε περισσότερη δυναμικότητα και ενέργεια. Η Σελήνη από τις 14:31 το μεσημέρι όμως θα είναι σε φάση κενή πορείας μέχρι τις 15:26 που θα περάσει στον Κριό. Από το φλογερό αυτό ζώδιο αποκτά πιο εξωστρεφή διάθεση ευνοώντας την επικοινωνία, ενώ φέρνει τις επιθυμίες μας σε πρώτο πλάνο. Η μοναδική της όψη από τον Κριό θα είναι το εξάγωνο με τον Πλούτωνα που ξυπνά τη συναισθηματική μας φύση και είναι βοηθητική για οικονομικές διαπραγματεύσεις και ενασχόληση με τα οικονομικά μας.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι είναι οι υποχρεώσεις και οι πρακτικές ανάγκες σας που έχουν προτεραιότητα και ίσως δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια να έχετε κέφια ή να είστε πολύ αισιόδοξοι. Στην πορεία όμως τα πράγματα διαφοροποιούνται, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και ζωντανεύει το χαμόγελο και την καλή σας διάθεση κι έτσι το βράδυ της Δευτέρας έχετε περισσότερη όρεξη να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας ή ακόμη και να φλερτάρετε αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον στη ζωή σας. Ή αν είστε γονείς να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και να χαρείτε κάποιες ώρες μαζί τους. Ένα πολύ διαφορετικό, πιο κεφάτο και πιο δημιουργικό βράδυ σας περιμένει που με κάποιο τρόπο γίνεστε οι πρωταγωνιστές του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα συναισθηματικοί μπορεί να είστε σήμερα και να παίρνετε πολύ προσωπικά αυτά που σας λένε οι άλλοι είτε στο περιβάλλον της εργασίας σας είτε ακόμη και στο χώρο του σπιτιού. Πριν αντιδράσετε όμως με τρόπο που δε συνηθίζετε, προσπαθήστε να αναλύσετε τα δικά σας συναισθήματα και γιατί μπορεί να είστε τόσο εύθικτοι σήμερα. Από το μεσημέρι με τη Σελήνη στον Κριό ενδεχομένως να έχετε κάποιες υποχρεώσεις από τη δουλειά που πρέπει να τις φέρετε εις πέρας ή πιθανόν να πρέπει να κάνετε κάποια συζήτηση με ένα συνεργάτη σε πιο προσωπικό τόνο. Ίσως θέλετε να μιλήσετε για πράγματα που σας προβληματίζουν ή να βγάλετε από μέσα σας τα παράπονα σας. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε περισσότερη κούραση και να θέλετε απλώς να αράξετε στο σπίτι και να μην κάνετε τίποτε. Μην πιέσετε τον εαυτό σας και μη πιεστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι το μεσημέρι είναι πολύ πιο απαιτητική η Δευτέρα και πιθανώς να συναντήσετε εμπόδια ή να έχετε κάποια σύγχυση σχετικά με κάποιο επαγγελματικό θέμα. Από την άλλη μπορεί οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύετε μαζί να μη συνεργάζονται όπως θα θέλατε προκειμένου να έχετε την αποτελεσματικότητα που επιθυμείτε επαγγελματικά. Πιθανόν σήμερα να σας βαραίνουν κάποια οικογενειακά ζητήματα ή θέματα που αφορούν στο σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας. Όλα αυτά μπορεί να κυλήσουν πολύ πιο άνετα τις απογευματινές ώρες με τη Σελήνη στον Κριό. Κάποιο τηλεφώνημα με ένα φίλο-η θα σας φτιάξει τη διάθεση και μια έξοδος με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα απογειώσει τα κέφια σας. Με το εξάγωνο Σελήνης-Πλούτωνα μπορεί να βρείτε ένα πρόθυμο άτομο να σας συμβουλεύσει ή έστω να σας προσφέρει ψυχολογική στήριξη αν σας απασχολεί κάτι τον τελευταίο καιρό.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ