Σοκ από 3πλή δολοφονία στην Ιταλία: Πατέρας έπνιξε 2 από τα 3 παιδιά του και έκαψε τη γυναίκα του - Είπε ότι «άκουσε και είδε τον δαίμονα στο σπίτι του» (φωτό & βίντεο)

Γλύτωσε η 17χρονη κόρη της οικογένειας

Σοκαρισμένη η Ιταλική κοινή γνώμη από την τριπλή δολοαφονία στη Σικελία. Ο 54χρονος πατέρας έπνιξε δύο από τα τρία παιδά και έκαψε ζωνταντή τη γυναίκα του.

Ο Τζοβάνι Μπαρέκα ομολόγησε στους αστυνομικός ότι στραγγάλισε τους δύο γιους του, πέντε και 16 ετών.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και ωκεανός

Μετά τη δολοφονία των παιδιών, έκαψε ζωντανή τη σύζυγό του. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν πού έθαψε ο δράστης το απανθρακωμένο πτώμα της γυναίκας. 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που χαμογελούν

Η μόνη που διασώθηκε ήταν η 17χρονη κόρη της οικογένειας, την οποία βρήκαν οι αστυνομικοί σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης, μέσα στο σπίτι στην περιοχή Αλταβίλα Μιλίτσια, έξω από το Παλέρμο. 

 

 

Ο 54χρονος δράστης της τριπλής δολοφονίας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «μέσα στο σπίτι του άκουσε και είδε τον δαίμονα».

Chi è Giovanni Barreca, il muratore che ha sterminato moglie e due figli per "scacciare il demonio": l'orrore di Altavilla

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν αν έδρασε υποκινούμενος από θρησκευτική σέχτα. 

Συγγενείς του 54χρονου δήλωσαν ότι το μόνο που γνώριζαν ήταν ότι ο δράστης αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και πως ήταν πολύ θρήσκος. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ