Έξαλλος ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Κάποιος τράβηξε βίντεο και φαίνεται μέρος από τα γεννητικά όργανα της συναδέλφου μου» - «Θα τον μηνύσουμε» (φωτό)

«Eίναι τουλάχιστον αγενές»

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του δημόσια μέσω του Instagram, μετά από το γεγονός ότι ένας θεατής κατέγραψε με το κινητό του μια σκηνή από την παράσταση "Closer", παραβιάζοντας έτσι τον κανονισμό που απαγορεύει τη βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση του έργου.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως αυτή η ενέργεια πραγματοποιήθηκε κατά παράβαση των κανόνων, καθώς η εν λόγω σκηνή περιελάμβανε στριπτίζ.

Διαβάστε ακόμα: Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: '' Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι μια υπέροχη περίπτωση - Μετά την ακρόαση για τους "Παγιδευμένους" έκλαιγα 2 ώρες''

Στο παρακάτω story ξεσπά ο ηθοποιός και πιο συγκεκριμένα γράφει:

«Όταν ακούγεται από το μικρόφωνο ενός θεάτρου πριν ξεκινήσει μία παράσταση ότι απαγορεύεται αυστηρά η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφιση, προφανώς η ανακοίνωση αυτή βγαίνει για κάποιο λόγο. Σήμερα, καθώς και σχεδόν σε κάθε παράσταση υπάρχουν κάποιοι που δεν σέβονται αυτή την ανακοίνωση και παρόλα αυτά συνεχίζουν και τραβάνε φωτογραφίες και βίντεο. Σήμερα σε μία από τις σκηνές του έργου (στη σκηνή του striptease) κάποιος ή κάποια τράβηξε βίντεο την μισή σκηνή καθώς και φωτογραφίες με αποτέλεσμα σ’ ένα στιγμιότυπο να φαίνεται ένα μικρό μέρος από τα γεννητικά όργανα της συναδέλφου μου. Εκτός του ότι είναι μηνύσιμο, είναι τουλάχιστον αγενές».

leventogiannis

Τέλος τόνισε, «Δυστυχώς από εδώ και στο εξής οι ταξιθέτες στο θέατρο θα γίνουνε πολύ πιο αυστηροί για να αποφευχθεί παρόμοιο συμβάν στο μέλλον. Καλό βράδυ».

Διαβάστε ακόμα: Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης το νέο αντικείμενο του πόθου των Ελληνίδων – Οι φωτό του με αρρενωπό λουκ, με ή χωρίς φανελάκι

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ