Ο Μελέτης Ηλίας δηλώνει μεγάλος θαυμαστής του Λάνθιμου: «Έχει κάνει “παπάδες”, ο Γιώργος» - «Ένα βιογραφικό που αφήνουμε;» (βίντεο)

Απολαυστικός!

Ο ηθοποιός  Μελέτης Ηλίας έδωσε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, τις διαφημίσεις, για τον Γιώργο Λάνθιμο και την σχέση με την οικογενειά του

Ο ταλαντούχος ηθοποιός "παρακάλεσε" τον παγκοσμίου φήμης Έλληνα σκηνοθέτη, Γιώργο Λάνθιμο! «Γιώργο, θέλω να σου αφήσω ένα βιογραφικό», είπε αστειευόμενος και συνέχισε: «Ο Γιώργος Λάνθιμος γιατί δεν παίρνει έναν Έλληνα ηθοποιό στις παραγωγές του; Έχει κάνει “παπάδες” τι να κάνουμε τώρα και μπράβο του».

Για τoν ρόλο του ως πατέρας, ο Μελέτης Ηλίας είπε: «Η κόρη μου είναι πια στην εφηβεία και δεν μου δίνει τη δυνατότητα να ελέγχω το κινητό της, βέβαια της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη πια.

Εννοείται ότι την ακολουθώ στα social media – και εκείνη και τον φίλο της. Είμαι πάρα πολύ ανοιχτός γιατί είναι μονόδρομος. Ένας γονιός ο οποίος θέλει να είναι κοντά στο παιδί του, μόνο έτσι μπορεί να είναι».

Διαβάστε επίσης: Μελέτης Ηλίας: «Όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα για το ''Προξενιό'' μου είπαν ''θα καβαλάς άλογο'' και είπα ''πλάκα μου κάνετε;''» (βίντεο)

Όσο για το πώς αντιδρά στα αρνητικά σχόλια: «Μου έχουν γράψει: “μας έχει κουράσει και αυτός, έλα μωρέ τον σάχλα!”. Έχω απαντήσει σε σχόλιο που έλεγε: “τον βαρεθήκαμε τον Μελέτη καλύτερα να πάει σπίτι του’’».

Διαβάστε επίσης: Μελέτης Ηλίας - Θέμις Βουτσινά: Σπάνια συνέντευξη για το ζευγάρι - Η πρώτη τυος γνωριμία, η καθημερινότητα και ο άγνωστος χωρισμός

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ