Whitney Houston: 12 χρόνια από το τραγικό τέλος και τη δραματική ζωή της – Κακοποιήθηκε άγρια από τον σύζυγό της (φωτό & βίντεο)

Μία επιτυχημένη καλλιτέχνης με τραγική ζωή

Έχουν περάσει 12 χρόνια από τον θάνατο της θρυλικής Whitney Houston.

Η ταλαντούχα καλλιτέχνης πέθανε στην ηλικία των 49 ετών,  στις 11 Φεβρουαρίου του 2012.

Η Whitney Houston βρέθηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Μπέβερλι Χιλς.

«Έφυγε» παραμονή των βραβείων Grammy εκείνης της χρονιάς.

Η παγκόσμια βιομηχανία της μουσικής ετοιμαζόταν να τιμήσει μια από τις σπουδαιότερες φωνές του πλανήτη.

Η Houston ξεκίνησε την καριέρα της στη μουσική σκηνή τη δεκαετία του 1980 και γρήγορα κατέκτησε τη διεθνή φήμη με την υπέροχη φωνή της και το εκπληκτικό ταλέντο της. Έγινε παγκόσμιο αντικείμενο πόθου με μεγάλες επιτυχίες όπως τα "I Will Always Love You", "I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me)", "Greatest Love of All" και πολλά άλλα.

Η τραγουδίστρια ξεχώριζε ως μια από τις πιο λαμπερές προσωπικότητες στον χώρο της μουσικής. Με πολλούς δίσκους χρυσούς και πλατινένιους, οι πωλήσεις της ξεπέρασαν τα 200 εκατομμύρια αντίτυπα.

Επιπλέον, συμμετείχε και σε κινηματογραφικές παραγωγές, όπως η ταινία "The Bodyguard" όπου πρωταγωνίστησε με τον Kevin Costner.

Διαβάστε ακόμα: Πέθανε και ο θετός γιος της Whitney Houston - Οι τραγωδίες της οικογένειας με τους αλλεπάλληλους θανάτους (φωτό)

Το 2009, κατέκτησε το ρεκόρ Γκίνες ως η καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα βραβεία και διακρίσεις.

Μία ζωή γεμάτη επιτυχίες, η φωνή της έχει σφραγίσει τα πιο ερωτικά μουσικά θέματα, το όνομά της έχει γραφεί με χρυσά γράμματα στο πάνθεον της μουσικής ιστορίας. Η πιο επιτυχημένη και πολυβραβευμένη τραγουδίστρια όλων των εποχών.

Η  προσωπική της ζωή στον αντίποδα δεν είχε κάμια σχέση με αυτήν τη λάμψη, αντιθέτως... Ναρκωτικά, εξαρτήσεις, αποτυχημένη συζυγική ζωή.

Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ ισχυρίστηκε ότι η Whitney Houston έπεσε θύμα δολοφονίας. Αποκαλύπτει μάλιστα ότι έχει στην κατοχή του βίντεο που αποδεικνύει την αλήθεια και δείχνει εμπόρους ναρκωτικών να σκοτώνουν την τραγουδίστρια. Ο Paul Huebl λέει πως παρέδωσε υλικό στο FBI που δείχνει ότι αιτία της δολοφονίας ήταν το χρέος των 1,4 εκατ. δολ. που είχε η superstar στους εμπόρους.

Οικογενειακή τραγωδία

Το 1992 ξεκίνησε η κατηφόρα, τουλάχιστον στην προσωπική της ζωή... Ο γάμος της με τον Bobby Brown θεωρείται το μεγαλύτερο και μοιραίο λάθος της ντίβας της pop... Ενδοοικογενειακή βία, χρήση ναρκωτικών, απώλεια βάρους κ.α.

Η κόρη της Bobbi Kristina, ήταν η μοναδική κληρονόμος της περιουσίας των 25 εκατ. δολαρίων, ενώ ο τέως σύζυγός της δεν αναφέρεται πουθενά στη διαθήκη της αείμνηστης σταρ.

Μόλις τρία χρόνια αργότερα την ακολουθούσε στον θάνατο όταν βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στην μπανιέρα του σπιτιού της, νεκρή από ναρκωτικά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πέθανε έξι μήνες αργότερα τον Ιούλιο του 2015.

Διαβάστε ακόμα: Η τελευταία φωτογραφία της Bobbi Kristina ενώ ήταν σε κώμα - Το εξώφυλλο του National Enquirer που έγινε viral

 

 



Το μεσημέρι της 11ης Φεβρουαρίου, η είδηση του θανάτου της έκανε τον γύρο του κόσμου και συγκλόνισε θαυμαστές και καλλιτέχνες για τους οποίους υπήρξε φίλη, συνεργάτιδα, πρότυπο. 

Διαβάστε ακόμα: Η Γουίτνεϊ Χιούστον είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά με τον αδερφό της από την ξαδέρφη της (βίντεο)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ