Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Ιχθύς - Θετική ημέρα με ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση, στη δουλειά & στα οικονομικά

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Κυριακή είναι πολύ διαφορετική ως μέρα, καθώς από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς σχηματίζοντας ως επί το πλείστον θετικές όψεις. Πρόκειται για μια θετική μέρα που μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη είτε σε κάποια σχέση, συνεργασία, είτε ακόμη και σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά.

ΚΡΙΟΣ

Ευτυχώς ακόμη και στα δύσκολα έχετε αυτή την περίοδο τη στήριξη κι από τον Ερμή στον Υδροχόο κι έτσι στο τέλος της ημέρας μπορεί να βρεθούν λύσεις για ό,τι κι αν σας αναστάτωσε. Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να μην σας είναι εύκολο να κοιμηθείτε ή να ηρεμήσετε και να βασανίζετε τον εαυτό σας με σκέψεις είτε για θέματα σχέσεων είτε για τα μελλοντικά σας πλάνα κυρίως της καριέρας. Προσπαθήστε όμως την Κυριακή να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Τρόποι υπάρχουν πολλοί: διαλογισμός, γιόγκα, περπάτημα στη φύση, κολύμπι, οτιδήποτε δεν είναι πολύ πιεστικό αλλά βοηθά στην αποσυμφόρηση του εγκεφάλου σας. Ούτως ή άλλως με τη Σελήνη στους Ιχθύς οι πιθανότητες να επιτύχετε κάποιο απτό αποτέλεσμα με υπερπροσπάθεια στην κατεύθυνση της δουλειάς δεν είναι με το μέρος σας. Ξεκουραστείτε λοιπόν χωρίς κανένα αίσθημα ενοχής, το έχετε ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ

 Ακόμη μπορεί να υπάρχουν κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις ή δύσκολες συνθήκες που πρέπει να βρείτε τρόπο να τις υπερπηδήσετε. Πολύ διαφορετική η εικόνα της Κυριακής. Κοινωνική η μέρα για σας τους Ταύρους, αλλά προσέξτε σε ποιους αφιερώνετε χρόνο για να έχει νόημα και για σας η επαφή με τους άλλους. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με αυτούς που ξέρετε, αγαπάτε, έστω συμπαθείτε, παρά να μπείτε σε διαδικασία γνωριμιών με άτομα που αύριο θα έχετε ξεχάσει και το όνομα τους. Από την άλλη είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τους στόχους σας, τους συνεργάτες σας, τους φίλους σας -κανονικούς και διαδικτυακούς- και να ανταλλάξετε κάποιες απόψεις. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Η Σελήνη θα παραμείνει στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής και θα συγκρούονται μέσα σας η ανάγκη να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας από τη μια και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή την οικογένεια από την άλλη. Ασχοληθείτε τις πρωινές ώρες με όσα «πρέπει» και υποσχεθείτε ότι από το απόγευμα και μετά θα αφιερώσετε το χρόνο σας στην οικογένεια, το σύντροφο, τα παιδιά και τους φίλους σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ