Η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τις κρίσεις πανικού: "Μου έχει συμβεί και πάνω στη σκηνή - Είμαι ευαίσθητη αλλά έχω την απόλυτη ψυχραιμία να το διαχειριστώ" (βίντεο)

Τι εξομολογείται

Στην εκπομπή "I love ΣουΚου" βρέθηκε καλεσμένη η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις κρίσεις πανικού που έχει περάσει και στο πως τις διαχειρίστηκε.

 

 

«Έχω πάθει κρίσεις πανικού, μου έχει συμβεί και πάνω στη σκηνή εν ώρα παράστασης. Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Όσοι με γνωρίζουν και με ξέρουν, το ξέρουν αυτό για εμένα. Μπορεί να είναι και αμυντικό το ότι φαίνομαι τόσο δυνατή και δυναμική. Στη δουλειά είμαι στρατιώτης, ό,τι και να γίνει έχω την απόλυτη ψυχραιμία να το διαχειριστώ. Η πίεση με έφτανε σε τέτοιο σημείο, πίεση που δεν την καταλαβαίνεις ότι την περνάς.

Διαβάστε ακόμη: Total Black για την Μαρία Σολωμού, την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Βάλια Χατζηθεοδώρου – Πήγαν να δούν την πρεμιέρα της «κόκκινης» Μποφίλιου (φωτό)

Εκεί που θα ηρεμήσεις, εκεί σου βγαίνει. Η πρώτη κρίση πανικού μου συνέβη όταν ήμουν στο Dancing with the Stars και χόρευα. Υπήρχε άγχος, στρες, είχα θέατρο, τα παιδιά ήταν μικρά. Κάποια στιγμή κάθισα στον καναπέ, ηρέμησα και μου βγήκε. Είχα κάνει και ψυχοθεραπεία. Πηγαίνω με συνέπεια κάθε βδομάδα, είναι εξαιρετικά βοηθητικό» εξομολογήθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ